Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Familiecamping met animaties Les Sables d’Olonne

Onze vakanties die we graag met familie doorbrengen! Maar als ik familie zeg, is het een grote familie! Wij vier natuurlijk, maar ook mijn zus haar man en hun kinderen en natuurlijk onze ouders … het maakt de wereld. Dus een dergelijke expeditie is stroomopwaarts georganiseerd. Dit jaar gingen we op zoek naar een familiecamping met entertainment op de Sables d’Olonne, en dit zal het Domaine de l’Orée zijn!

Animations piscine
Het is lang geleden dat we dit deel van de Vendée wilden ontdekken. Deze badplaats staat bekend om zijn activiteiten en zomeractiviteiten. Dat past perfect bij ons! We zijn van plan om op het terrein van de familiecamping te blijven om van de animaties te genieten, maar we willen ook graag verkennen les Sables d’Olonne. Op het programma: wandelingen op de dijk, in de buurt van Penotte, bezoek de dierentuin en ontspan op het enorme zandstrand met zeker de mogelijkheid om wat wateractiviteiten te testen.

Camping animations Zumba

Maar het belangrijkste doel is om bij familie te blijven en sterke momenten te delen. Daarom hebben we een familiecamping met animaties geselecteerd en het Domaine de l’Orée in Les Sables d’Olonne is daar de perfecte plek voor! We zagen dat ze voorstelden animaties voor de kleintjes, voor de volwassenen en anderen, ons allemaal bij elkaar brengend.

Camping familial avec animations en soirée

De meest sportieve zullen de keuze hebben tussen: bodyfitness, aquafun, aquazumba, waterpolo, multisportterrein, tafeltennis, petanque, gym, zwembad. Kinderen ontmoeten elkaar in de miniclub Mumphrey, ze kunnen collectieve spellen vinden, shows opzetten, deelnemen aan schattenjachten, handmatige en creatieve workshops, danslessen, enz. Kortom, ik voel me al dat onze vakantie op Domaine de l’Orée onvergetelijk zal zijn!

– Sophie’s verhaal en haar gelukkige tribune –