Offerte aanvraag

Online reserveren
interieur camping 4 étoiles yelloh village domaine de l'orée vendée

Praktische informatie – Veelgestelde vragen

Informations pratiques

U hebt vragen voor het begin van uw verblijf op Domaine de l’Orée, deze pagina is voor u!

Open van 23 april tot 12 september 2021

Op welke dag zou ik aankomen?

 • in het laagseizoen: van 23/04 tot 02/07 behalve Hemelvaart en van 28/08 tot 12/09
 • in het hoogseizoen: van 03/07 tot 27/08

Hoe te betalen voor mijn reservering?
Geaccepteerde betaalmethoden zijn creditcard (online betaling mogelijk op onze beveiligde site), bankoverschrijving.
Betaling in termijnen zonder kosten, na acceptatie van het management.Een aanbetaling is vereist voor alle boekingen: 15% van het totale bedrag van het verblijf voor alle verhuur en een aanbetaling van minstens 200 € voor locaties.
De betaling van het saldo moet uiterlijk 30 dagen vóór uw aankomst worden geïnd; Indien nodig behoudt het management zich het recht voor om uw verblijf te annuleren (zie algemene verkoopvoorwaarden op pagina 2 van ons huurcontract).

Annuleringsverzekering
Als u zich wilt inschrijven voor de annuleringsverzekering, bedankt dat u deze opgeeft bij uw reservering. Aan deze optie kan niet worden ingeschreven na betaling van de aanbetaling.De annuleringsverzekering voor uw vakantie op de camping Domaine de l’Orée vertegenwoordigt slechts 3.3% van de kosten van uw verblijf ! met info hier >>

Moet ik een aanbetaling doen?
De dag van uw aankomst bij de overhandiging van de sleutels, vragen wij u een aanbetaling (niet-geïncasseerd) van 200 € om onze verhuring te garanderen. Deze aanbetaling kan per creditcard worden betaald en wordt na inventarisatie terugbetaald door een lid van het team van de camping

“Stand van zaken / schoonmaakkosten”
Bij uw aankomst, danken wij u vriendelijk om de algemene staat van uw huur te controleren en om zo snel mogelijk eventuele tekortkomingen of mogelijke reparaties te melden.U doet uw inventaris bij aankomst, maar we hebben een inventarisatie gemaakt van uitgaand. U maakt uw inventarisatie van armaturen alleen bij aankomst, maar we hebben een uitgaande inventarisatie van armaturen gemaakt. Op de dag van uw vertrek dient u uw accommodatie uiterlijk om 10 uur ’s ochtends te verlaten. De uitgaande inventarisatie wordt na uw vertrek gedaan door een lid van het team. Aan het einde van dit bezoek wordt uw borg vernietigd. In geval van problemen nemen wij contact met u op.

Waar mijn auto te parkeren ?
Gratis parkeren en inbegrepen in de prijs van uw verblijf is voorzien voor uw auto naast uw huur. Houd er rekening mee dat de camping ook gratis parkeergelegenheid heeft bij de ingang van de camping. Mogelijkheid van een tweede auto op de site met supplement, afhankelijk van de plaats (zie prijssupplementen).

De vakantie van mijn hond?

chien accepté au camping

Onze huisdieren worden op de camping geaccepteerd (katten en honden, met uitzondering van honden van categorie 1 en 2) en moeten worden getatoeëerd en gevaccineerd. We zullen u vragen om de vaccinatiekaart tot op heden te presenteren wanneer u aankomt.Zorg ervoor dat uw huisdier geen schade aanricht om hem heen, houd hem aan de lijn. Dieren zijn echter verboden in de badzone om voor de hand liggende hygiënische redenen. Tassen zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie om hun uitwerpselen op te halen.Herinnering: in geen geval mag u uw huisdier alleen achterlaten in de verhuur, voor zijn comfort en ook om elke achteruitgang te voorkomen die uw storting zou begaan. We kunnen u de dag voor uw vertrek of tijdens uw verblijf een vacuüm lenen om het schoonmaken vóór de inventaris te vergemakkelijken.

Ik wil graag een locatie dicht bij de zwembaden en de bar …
We kondigen alle informatie aan die ons in staat zal stellen om beter aan uw verwachtingen te voldoen (specificeer op uw reserveringscontract), maar deze voorkeur geeft geen recht op de keuze van een locatie, maar wij zullen het beste doen om u tevreden te stellen. Bovendien wordt u tijdens het boeken een locatie toegewezen, maar wordt het nummer niet voor uw aankomst meegedeeld, omdat deze informatie niet definitief of contractueel is.

Is de site veilig?
De site is beveiligd dankzij bewaakte toegangsbarrières.Om het verkeer ’s nachts te vermijden, zijn de poorten om 23.00 uur gesloten.Als u later terugkeert of arriveert nadat de poorten gesloten zijn, wordt u gevraagd om uw voertuig te parkeren op de gratis parkeerplaats voor bezoekers van de camping en naar uw locatie te lopen.Ter herinnering: op de camping mag er geen voertuig circuleren tussen 23u en 7u, voor de veiligheid en respect voor de nachtrust van iedereen.

In zwembaden, mag ik welk type badpak meenemen?
Zwemshorts of ondergoed zijn niet meer toegestaan in ons waterpark voor een paar jaar. In feite zijn de voorschriften met betrekking tot wateranalyses aanzienlijk geëvolueerd en zijn de beperkingen van de ARS (Regional Health Agency) strenger. Bij de receptie verkopen we badboxers voor degenen die niet gepland hadden! 10 € de maat van de marine of zwarte boxer van S tot XXL (afhankelijk van de voorraad)

VERHUUR VAN APPARATUUR

 • Barbecue
  Elektrische barbecues, vuurhout of houtskool zijn verboden (bestelling op prefectuur). Wij bieden gasbarbecues.
  Je kunt ook je vakantiepakket boeken bij het boeken!
 • huishoudelijke apparaten

          Verhuur top koelkast (5 € / dag) of magnetron (20 € / week) voor kampeerplaatsen.

 • Bedlinnen

        Verhuur lakens voor de prijs van 12 €.
       Kussens, dekbedden zijn beschikbaar in de verhuur.

 • Babyuitrusting
  Verhuur van kinderbed, kinderstoel of kinderwagen
 • Fitsen
  Fietsverhuur voor uw wandelingen met familie of vrienden per dag of per week. Het is ook mogelijk om een kinderstoeltje te huren of een fiets uitgerust met een kinderwagen.

DIVERSEN TARIEVEN

 • Wifi
  wifi

  Overal op de camping is WiFi beschikbaar. Dit systeem is niet gratis, tickets zijn te koop bij de receptie (tijdens openingsuren).
  Een gratis hotspot staat tot uw beschikking bij de receptie en de bar: ideaal om zijn e-mails gratis te bekijken!
  U kunt ook uw vakantiepakket boeken tijdens uw réservation !
 • Wasserette
  Laverie du camping orée

  Wasserette met 4 wasmachines en 2 drogers (verkoop van fiches bij de receptie): 4 € drogen en 5 € wassen!
 • Spelkamer
  salle de jeux camping domaine de l'orée

  Grenzend aan de bar, ontdek een speelkamer met: videogames, biljart, tafelvoetbal. Prijzen vanaf 0,50 € tafelvoetbal, 1 € biljart of flipperkast, 2 € het spel airhockey …
 • Fitnessruimte
  court de tennis les sables d'olonne domaine de l'orée
  camping avec salle de fitness
  De fitnessruimte krijgt een make-over voor het seizoen 2016! Het is gratis en gereserveerd voor volwassenen. Nieuwe apparaten, nieuwe sfeer!

Bovendien

 

 • Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteitcamping avec accès handicapé
 • Een gratis pendeldienst is beschikbaar in juli en augustus, alleen bij de camping om naar het strand te gaan … informatie bij de receptie
 • De verhuur omvat allemaal een locatie voor uw voertuig, televisie, een koel-vriescombinatie, een magnetron en een overdekt houten terras met tuinmeubelen en 2 fauteuils “ontspanning”! een echte troost!
 • Verkoop van T-shirts en andere producten aan de receptie van de camping. Probeer door deel te nemen aan onze activiteiten cadeaus te winnen van de camping!
 • Strijkijzer / föhn / stofzuiger / bordspellen …, op aanvraag bij de receptie tijdens de openingsuren.

 

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info