Offerte aanvraag

Online reserveren
interieur camping 4 étoiles yelloh village domaine de l'orée vendée

Q&A

Heeft u nog vragen over uw verblijf op Domaine de l’Orée? Deze pagina is gemaakt voor jou!

De camping opent haar deuren van 12 april tot 22 september 2024.
Ons team staat het hele jaar tot uw beschikking op 02.51.33.10.59 of per e-mail op contact@l-oree.com.

Een vraag in het bijzonder? Vind eenvoudig het antwoord:

Camping

Quels sont les jours d’arrivée ?

Van april tot juni en in september

Van 12/04 tot 06/07 en van 02/09 tot 22/09

U kunt zelf uw aankomstdag kiezen.

In stacaravan: Aankomst is vanaf 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Op locatie : Aankomst is vanaf 14.00 uur en vertrek voor 12.00 uur.

*alleen in het laagseizoen

Het Domaine de l’Orée biedt u ook een weekendtarief aan! Ideaal als u in de regio bent en er bijvoorbeeld een weekendje tussenuit wilt*.

Juli en augustus

Van 07/07 tot 01/09

In starcaravan : huur voor minimaal 7 dagen voor al onze accommodaties. De dagen van aankomst en vertrek zijn opWoensdag, Zaterdag en Zondag. Aankomst is vanaf 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.


Op locatie : Mogelijkheid tot aankomst en vertrek elke dag. Aankomst is vanaf 14.00 uur en vertrek voor 12.00 uur.

Administratiekosten aangeboden voor alle reserveringen!

Ik ben een persoon met beperkte mobiliteit

De camping is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Ons Access PMR-huisje is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit. Ontdek het hier.

Bent u VACAF-erkend ?

De camping is al 2 jaar niet meer goedgekeurd door het VACAF.

Waar parkeer ik mijn auto?

Er is gratis parkeergelegenheid inbegrepen in de prijs van uw verblijf voor uw auto naast of in de buurt van uw huurauto. Merk op dat de camping ook gratis parkeergelegenheid heeft bij de ingang van het terrein. Mogelijkheid van een tweede auto op de site met supplement, afhankelijk van de plaats (zie meerprijs).

Beweeg

In juli en augustus is er een gratis pendeldienst beschikbaar in de buurt van de camping om naar het strand te gaan. Informatie bij de receptie.

Beheer mijn Boeking

Wat is inbegrepen in de prijs die ik betaal?

In stacaravan

 • Een perceel met een voertuiglocatie
 • Televisie
 • Een koel-vriescombinatie
 • Een magnetron
 • Een halfoverdekt of overdekt houten terras met tuinmeubelen en 2 relaxfauteuils of ligstoelen en een parkeerplaats! een echt pluscomfort !

4* en premium huisjes bieden meer voorzieningen dan u kunt vinden hier.

Op locatie

Eenvoudig

 • Locatie verhuur
 • Pakket 2 personen
 • Elektriciteit inbegrepen

Met eigen toiletten

 • Locatie verhuur
 • Pakket 2 personen
 • Elektriciteit inbegrepen
 • Toegang tot privé sanitair (apart toilet, aparte douche en ruimte met koelkast en magnetron)

Moet ik een borgcheque geven?

Op de dag van aankomst vragen wij u bij de overhandiging van de sleutels om een ​​borg voor de schoonmaak, niet geïnd: – In huisjes: 200€
Op een staanplaats met gedeelde toiletten : 50€
Op een kampeerplaats met privé sanitair: 200€

Deze borg kan per cheque of bankpas worden betaald en wordt na inventarisatie door een lid van het campingteam vernietigd.

Hoe wijzig of verplaats ik mijn reservering?

Om uw reservering te wijzigen of over te dragen, hoeft u ons alleen maar een e-mail te sturen waarin u de wijzigingen aangeeft. U kunt ons ook bellen.

Annuleringsverzekering

Indien u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten, dient u dit bij uw reservering aan ons door te geven. Op deze optie kan niet worden ingeschreven na betaling van de aanbetaling.

Annuleringsverzekering voor uw vakantie in het Yelloh! Village Domaine de l’Orée bedraagt ​​4% van de basisprijs van de reservering (exclusief toeslagen). Meer informatie hier

Hoe betaal ik voor mijn reservering?

Betaalmethoden geaccepteerd:


Bankcheques (tot 30 dagen vóór de startdatum van het verblijf)
bankpas (online betaling mogelijk op onze beveiligde site)
ANCV Vakantiecheques geaccepteerd (adviseur mailen).

Betaling in 3 termijnen kosteloos mogelijk, na acceptatie van de directie.
Voor elke reservering is een aanbetaling vereist: 15% van het totale bedrag van het verblijf voor alle accommodaties en staanplaatsen.
De betaling van het saldo moet uiterlijk 30 dagen voor uw aankomst worden geïncasseerd; indien nodig behoudt de directie zich het recht voor om uw verblijf te annuleren (zie algemene verkoopvoorwaarden op pagina 2 van ons huurcontract).

We komen met een baby

Een baby in een huisje wordt geteld als een volwaardig persoon, deze zal dus meegeteld moeten worden in het aantal deelnemers en er moet een geschikt huisje uitgezocht worden. Wil je een babypakket met een bedje en een kinderstoel, dat kan! Deze optie kost € 6 per dag.

Wij zijn minderjarig en willen op uw camping boeken?

Groepen tieners die uitsluitend uit minderjarigen bestaan, worden niet geaccepteerd op onze camping, ze moeten absoluut worden vergezeld door een volwassene.

Ik wil graag een locatie dicht bij de zwembaden en de bar?

Wij bieden de mogelijkheid om een ​​locatie te kiezen, dus vink deze optie aan bij het boeken en geef uw voorkeuren aan in het gedeelte “opmerking”. Deze optie kost 40€. Afhankelijk van de beschikbaarheid wijzen wij u de locatie toe die het beste bij u past.

Geniet van mijn verblijf

De vakantie van mijn huisdier?

Onze dierenvrienden zijn welkom op de camping exclusief Premium huisjes (katten en honden, m.u.v. honden categorie 1 en 2) en moeten getatoeëerd en gevaccineerd zijn. Wij vragen u bij aankomst het actuele vaccinatieboekje te tonen.

Zorg ervoor dat uw dier geen schade aanricht in zijn buurt en houd hem aangelijnd. Dieren zijn echter om voor de hand liggende redenen van hygiëne verboden in de badzone. Tassen zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie om hun uitwerpselen op te vangen.

Herinnering: u mag uw dier in geen geval alleen laten in de verhuur, voor zijn comfort en ook om eventuele achteruitgang te voorkomen die uw borg zou inhouden. We kunnen u de dag voor uw vertrek of tijdens uw verblijf een stofzuiger lenen om het schoonmaken voor uw vertrek te vergemakkelijken.

Bereid uw vakantie met een gerust hart voor dankzij de Gids Toutourisme : https://www.lessablesdolonne-tourisme.com/Sejourner/Infos-pratiques/Toutourisme

Tijdens onze vakantie krijgen we bezoek

Bezoekers moeten zich melden bij de receptie, zichzelf aangeven en toeristenbelasting betalen om toegang te krijgen tot alle campingdiensten: € 6 / persoon voor de dag, ongeacht leeftijd. Ze krijgen een dagarmband.

Stand van zaken / Schoonmaakkosten

Controleer bij aankomst de algemene staat van uw huur en meld eventuele tekortkomingen of reparaties zo snel mogelijk.

U maakt uw inventaris alleen op bij aankomst, wij hebben echter een uitgaande inventaris gemaakt. Op de dag van vertrek dient u uw huuraccommodatie uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. De exit-inventarisatie wordt na uw vertrek uitgevoerd door een lid van het team. Aan het einde van dit bezoek wordt uw aanbetaling vernietigd en ontvangt u een e-mail. Als er een probleem is, nemen we telefonisch contact met u op.

Schoonmaakkosten : 110€

Leen je spullen uit?

Tegen deponering van een identiteitsbewijs en op verzoek lenen wij u :

 • Ijzer
 • Haardroger
 • Vacuüm
 • Bordspellen
 • Jeu de boules bal
 • Racket- en pingpongballen

Alleen tijdens de openingstijden van de receptie.

Moeten de activiteiten en kinderclubs betaald worden?

Onze animatie- en kinderclubs zijn bij uw vakantie inbegrepen! Er wordt geen toeslag verwacht, behalve in uitzonderlijke gevallen die op het animatieprogramma worden aangegeven.

Wat voor zwemkleding mag ik meenemen in de zwembaden?

In het zwemparadijs zijn alleen zwembroeken of -boxers en 1- of 2-delige badpakken voor dames toegestaan. Raadpleeg de regels van het waterpark hier.

Wat moet ik doen als ik buiten de openingstijden van de receptie arriveer?

Als u buiten onze openingstijden arriveert, kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven en zullen wij de procedure voor late aankomsten toelichten. Als u na 23.00 uur arriveert, geldt dezelfde procedure, maar u kunt niet op de camping parkeren, u moet de auto op de parkeerplaats buiten laten staan.

Wat zijn de toegangsuren met de auto tot de camping?

Om verkeer in het donker te vermijden, de slagbomen zijn gesloten van 23.00 uur tot 07.00 uur
Voor klanten die na 23.00 uur terugkeren, moet u uw voertuig parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de camping en naar uw staanplaats lopen. Om de rust van elke vakantieganger te garanderen, van 23.00 uur tot 07.00 uur zijn er beveiligers aanwezig, in geval van nood staat een nummer tot uw beschikking in het welkomstboekje.

Thuis

Ik wil graag vertrekken met herinneringen

Verkoop van bijproducten aan de receptie van de camping. Probeer door deel te nemen aan onze activiteiten geschenken van de camping te winnen!

Ik ga binnenkort weg, hoe gaat het?

Op de dag van vertrek staan ​​wij voor u klaar bij de receptie om uw sleutels en uw badge af te geven.

Te huur

Vertrek is uiterlijk om 10.00 uur. Na uw vertrek wordt door onze teams een inventaris opgemaakt en u ontvangt in de daaropvolgende dagen een e-mail om u te laten weten dat uw aanbetaling is vernietigd.

Op locatie

Vertrek is uiterlijk om 12.00 uur. Na ontvangst van uw badge zullen wij de borg vernietigen.

U kunt op de camping blijven na het inleveren van uw huur en kampeerplaats om het plezier te verlengen en langer van de camping en zijn faciliteiten te genieten.

Ik wil graag een factuur/attest van verblijf

Factuur of verblijfsattest nodig? Vraag ernaar als je weggaat! Als je het bent vergeten, raak dan niet in paniek. Stuur ons een e-mail op contact@l-oree.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Supplementen

Materiaal verhuur

Barbecue :Elektrische, houtgestookte of houtskoolbarbecues zijn niet toegestaan ​​(besluit van de prefect). Wij bieden gasbarbecues te huur aan €5 per dag, €25 per week, €40 voor 2 weken

Beddengoed : Verhuur van lakens tegen de prijs van 18 € voor het verblijf. Kussens, dekens of dekbedden en matrasbeschermers zijn aanwezig in de huuraccommodaties. Extra dekens kunnen op aanvraag gratis aan de receptie worden uitgeleend.

Lakens zijn inbegrepen in de 4 bloemen- en Premium-huisjes.

Tafel, stoelen en apparaten : Verhuur van tafel en stoelen, topkoelkast of magnetron voor kampeerplaatsen op reservering.

Babyuitrusting: Huur babybedje € 6/dag, kinderstoel of kinderwagen € 2,50/dag op reservering.

Fietsen : Fietsverhuur voor uw uitstapjes met familie of vrienden voor een dag of een week. Ook is het mogelijk om een ​​kinderzitje of de fiets met aanhanger voor kinderen te huren.

Diverse tarieven

Wifi : Over de hele camping is een wifi-verbinding mogelijk. Dit systeem is betalend, kaartjes zijn te koop bij de receptie (tijdens openingstijden). Lees meer over onze Wifi op de camping
Aan de bar staat een gratis hotspot tot uw beschikking: ideaal om gratis uw e-mail te checken!

fitness Kamer :Het is gratis en gereserveerd voor volwassenen.

De was: Wasruimte met 4 wasmachines en 2 drogers (verkoop van muntjes bij de receptie): € 4 voor drogen en € 5 voor wassen!

Spelkamer: Grenzend aan de bar, ontdek een speelkamer met: videogames, biljart, tafelvoetbal. Prijzen beginnen bij € 0,50 voor tafelvoetbal, € 1 voor biljart of flipperkast, € 2 voor airhockey…