Offerte aanvraag

Online reserveren
camping Yelloh Village sur le Littoral Atlantique

Regio

Kom en ontdek de verschillende activiteiten, bezoeken … voorgesteld aan Les Sables d’Olonne en omgeving

les salines d'Olonne

Les salines 

Een essentiële ervaring voor jong en oud. Laat u in het hart van het moeras van Olonne begeleiden om de zoutvissers dit jaar een nieuwigheid te leren kennen: “kinderen kunnen hun eigen zout oogsten”. Ontdekken, er even helemaal uit, ervaring in een beschermde natuurlijke omgeving!

Zoo des Sables d'Olonne

Zoo des Sables d’Olonne 

Tweede toeristische site van de Vendée, ontdek meer dan 300 huisdieren, 55 soorten op een eiland van groen 200 m van de stranden. In een natuurlijke en groene omgeving genieten van themadagen om deel te nemen aan een leuke manier om dieren te redden met entertainment zoals dierenmaaltijden … Activiteiten voor het hele gezin!

Le quartier de l'Ile Penotte aux Sables d'Olonne

L’Ile Penotte

 L’Ile Penotte, tussen haven en strand, is een mooie kleine buurt die vroeger populair en niet erg goed verlicht was, bestaande uit kronkelende, draaiende en draaiende straten !! Kom en ontdek de beroemde huizen versierd met schelpen in dit prachtige gebied.

Musée du coquillage

Le musée du coquillage

Ontdek een unieke privécollectie in schelpen van Europa “The World Tour” in 80 minuten, tentoonstelling van 45000 stukken met buitengewone vormen en glinsterende kleuren. Leuk uitje voor jong en oud met 2 leuke cursussen. Een zeer grote selectie van schelpen om absoluut te zien!

Le château des aventuriers

Le château des Aventuriers

Wie heeft zichzelf nooit vermomd als een piraat, cowboy of Indiaan die klein is? En kom en vind al zijn gevoelens bij het “kasteel van avonturiers”. 5 raadselachtige cursussen en games toegankelijk vanaf 3 jaar, om nog te zwijgen van het nieuwe 2017: “Dinos to prehistory” (augmented reality and mapping) …. Ontsnap aan de tijd van de dag tot grote vreugde van je vrienden. kinderen en kleinkinderen. Hier wacht een hele wereld van avontuur op je !!! Discover la vidéo

L'aquarium de Vendée

L’Aquarium de Vendée 

15 minuten van Les Sables d’Olonne, door drie ruimtes met meerdere universums, kom je langs de wereld van de oceanen en hun bewoners. Animaties voor jong en oud de hele dag 7 dagen per week als voeden ….

Le musée de l'automobile

Le musée de l’automobile 

Ontdek een verzameling die in 1939 is begonnen, meer dan 200 voertuigen (auto’s, fietsen …) op een tentoonstelling van 3300 m², allemaal in een decor van posters en vintage billboards. Sinds enkele jaren worden oude modellen gerestaureerd om deze collectie compleet te maken!

Vélo-rail de commequiers

Vélo-rail 

Geniet van een rit met familie of vrienden op de rails van een oude spoorweg!

Féerie des Santons

Ontdek meer dan 700 beeldjes verdeeld over 8 dorpen. Je zult hun verhalen ontdekken door een scenografisch geluid en licht!

Labyrinthe en Délire

Twee gigantische labyrinten op 8 hectare: 1 labyrint met 26 spelen van kermissen en raadsels met een nieuwigheid in 2017 en 1 labyrint met fietsen, bruggen … om nog maar te zwijgen van de noviteit 2017. Je zult ook een speeltuin ontdekken: trampoline … Geniet van een levendige nacht op donderdagavond !!!! Speel samen als een gezin op een ongewone plek