Directe toegang tot het strand
+33 2 51 33 10 59
Yellow Village

Offerte aanvraag

Online reserveren
Extérieur réception

Receptie

Vind alle nodige informatie voor een geslaagde vakantie aan de receptie van uw camping!

Lokale toeristische informatie is verkrijgbaar bij de receptie: kaarten, getij tijden, brochures voor bezoeken aan de belangrijkste toeristische sites in het kanton, bioscoop-programma, camping entertainment programma …

uur:

De camping is elk jaar geopend van april tot september.
Het team staat dagelijks tot uw beschikking in juli-augustus:

  • 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 19:30 uur
  • Zaterdag: van 07:30 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 19:30 uur

In het laagseizoen zijn we bereikbaar op maandag t / m vrijdag van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 17:00 uur of per e-mail aan loree@free.fr. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via notre formulaire de contact >>

Verblijven / Reserveringen:

Kies in het laagseizoen de dag van aankomst, voor een weekend met familie of vrienden, vanaf 1 nacht! Tarieven midweek, weekend Hemelvaart.

De meeste vrijheid: Huur mogelijk voor 1 nacht, kies uw aankomstdag in het laagseizoen! In het hoogseizoen, 2 dagen aankomst mogelijk: zaterdag of woensdag! (Alleen op zaterdag op de Cottage “PRESTIGE”, Mobile home “EVASION” 4 slaapkamers / 8 personen en een stacaravan “PMR”).

In het hoogseizoen, juli en augustus, wekelijkse verhuur voor al onze accommodaties. De verhuur is van zaterdag tot zaterdag of van woensdag tot woensdag (behalve Cottage “Prestige” en Mobil-home “Evasion” 4 slaapkamers / 8 personen). Verhuur voor 10 nachten / 11 nachten mogelijk (behalve “Cottage Prestige” en Mobil-home “Evasion” 4 slaapkamers / 8 personen en Stacaravan “PMR”)!

Voor een kort verblijf in juli-augustus: het is niet mogelijk om te boeken voor een paar nachten in het hoogseizoen, maar vanwege ons schema kunnen we last-minute beschikbaarheid hebben voor 3 nachten van woensdag tot zaterdag of voor 4 nachten van zaterdag tot woensdag.

Ons advies: u kunt direct op onze site een reservering aanvragen door op “online reserveren” bovenaan de pagina of te klikken cliquez ici >>

Uw aankomst:

De dag van aankomst, dank u om aan de receptie te presenteren om uw aanbetaling te storten en de sleutels van uw huur te herstellen. Permanente polsbandjes die u toegang geven tot het waterpark en kampeerfaciliteiten, worden gegeven aan elke deelnemer die tijdens het boeken van het verblijf wordt aangegeven.

Als u buiten de openingstijden van de receptie arriveert, wordt u verzocht voor aankomst contact op te nemen met de receptie.

Het hele team staat tot uw beschikking om u het beste advies te geven voor het succes van uw verblijf op het Domaine de l’Orée!

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info

Praktische informatie