Offerte aanvraag

Online reserveren
bretignolles sur mer

Bretignolles sur Mer

De grootste gevel aan de kust van de Vendée

Profiteer van de nabijheid van Brétignolles Sur Mer, op slechts 5 km van de 4-sterrencamping Domaine de L’Orée. Brétignolles-sur-Mer strekt zich uit over 2.732 hectare met een van de meest uitgestrekte kustlijnen in de Vendée, met een grote geologische en ecologische verscheidenheid.

Adem de zeelucht in met uitzicht op de Rocher Ste Véronique langs de kroonlijst, surf op de plek van Sauzaie, ontdek de goede geuren van de wekelijkse markt met lokale producten. De marktplaats, in het centrum van Brétignolles-sur-Mer, is echt te weten en trekt veel mensen dankzij de overdekte hallen en de beroemde lokale exposanten. De stranden van La Parée, La Sauzaie, de Marais Girard, de Normandelière, de duinen… Bezoek ook het Miniatuurmuseum van de Vendée en maak een wandeling over de wandel- en fietspaden langs de kust: het is prachtig!

Kanalen staan ​​tot uw beschikking om veilig uw favoriete watersporten te beoefenen!!!!

Bezoek ook het Miniatuurmuseum van de Vendée en maak een wandeling over de wandel- en fietspaden. Brétignolles-sur-Mer is een bevoorrechte stad voor fietstochten. Het netwerk van fietspaden maakt het mogelijk om het gebied te ontdekken en biedt nieuwe gezichtspunten op de oceaan enz…

.