Offerte aanvraag

Online reserveren
interieur camping 4 étoiles yelloh village domaine de l'orée vendée

Animaties

Tijdens uw vakantie in Les Sables d’Olonne worden er tal van activiteiten voor alle leeftijden aangeboden, van de opening tot de sluiting van de camping om herinneringen op te halen.

  • Voor de allerkleinsten : de animatoren vermaken uw kinderen van 4 tot 12 jaar in de miniclub door ze dagen vol spelletjes, ontdekkingen en ontmoetingen voor te schotelen.
  • Voor de meer sportievelingen : na een dynamische ontwaking dankzij de fitnesssessies, vrijetijds- en sportactiviteiten van de dag, kunt u ontspannen aan de bar met een drankje, uw voeten in het zand om nieuwe energie op te doen en de dag afsluiten met de thema-avond.
  • Voor mensen die nieuwe mensen willen ontmoeten en hun ervaringen willen delen : kom ontspannen in de bar onder het genot van een drankje, met je voeten in het zand, om nieuwe energie op te doen en de dag af te sluiten met een thema-avond.

Onze animaties geven uw vakantie energie! Kinderen, tieners en volwassenen, u kunt er allemaal gebruik van maken om zich te vermaken en te ontspannen tijdens uw verblijf op de camping.

animations camping premium les sables d'olonne

Ontdek al onze animaties: