Offerte aanvraag

Online reserveren

Speeltuinen

Kinderspeelplaatsen:
Tobogans, schommels, kleine bruggen, klimmuren … om te klimmen, stappen, klimmen, rennen, slingeren, springen, plezier hebben met nieuwe vrienden!

Oefen je favoriete sport met andere enthousiastelingen of amateurs.

Toernooien en verschillende wedstrijden, gedurende de dag, bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals je wilt:

Multisport-grond:
Het multisportterrein, oftewel stadstadion, is een ontmoetingsplaats voor alle gepassioneerden van voetbal, basketbal en andere collectieve sporten..

Jeu de boules baan:
In de buurt van de bar en het waterpark, kom “point” en “shoot” op onze bowlingbaan, in de schaduw van bomen. Onze gastheren organiseren tweemaal per week toernooien, het is een zeer goede manier om veel leuke vergaderingen te maken voor de vakantie!

Tafeltennis:
2 outdoor tafeltennistafels wachten op u, in de buurt van de zwembaden, voor wedstrijden met vrienden of familie!

Spelkamer:
Grenzend aan het bar-restaurant La Paillote wacht een speelkamer op u: videospellen, tafelvoetbal, biljart …!

Waterpark: Klik hier voor meer informatie

Tobogans en rivier met boeien:
Vind de sensaties van een rivier met boeien met zijn belichting met feeënlichteffecten vanuit de rodelbaan om te landen in een laatste spetterend. Klik hier voor meer informatie

Leuk kinderbad:
Wat is beter dan een leuke pool gewijd aan onze peuters! De verschillende spellen en waterstralen zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden veilig kunnen spelen. Klik hier voor meer informatie

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info