Directe toegang tot het strand
+33 2 51 33 10 59
Yellow Village

Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Poolregels

Voor de veiligheid van de kleintjes is het watergebied afgesloten door beveiligde poorten en de normen van het hotel. Kinderen moeten vergezeld worden door een verantwoordelijke volwassene, zelfs in het peuterbad. Het dragen van de permanente armband is verplicht in juli en augustus. Het wordt aan u overhandigd bij aankomst en moet tijdens het hele verblijf worden gedragen.
Houd er ook rekening mee dat als gevolg van veranderende hygiënische normen, zwemshorts en ondergoed niet langer zijn toegestaan ​​voor zwemmen in zwembaden, moet u een badpak dragen in lycra (onderbroeken of shorty) . We herinneren je eraan dat douchen verplicht is vóór elke duik.
Hutten, douches en toiletten staan ​​tot uw beschikking om u te veranderen; evenals een commode om de kleinkinderen te verwisselen (aquatische laag die nodig is om klein te zwemmen). Planken bij de ingang van de zwembaden staan ​​tot uw beschikking voor uw schoenen. Het management wijst elke verantwoordelijkheid af in geval van mogelijke vluchten.
                                                   visuel-2016
 

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info

Praktische informatie