Offerte aanvraag

Online reserveren
interieur camping 4 étoiles yelloh village domaine de l'orée vendée

Activiteiten/Animaties

Animaties voor zowel klein als groot !

Activiteiten voor jong en oud voor een geslaagde vakantie in Vendee!

Het recreatieteam maakt in juli en augustus een programma vol ontspannende activiteiten!

Voor elk wat wils:

GRATIS ontspanning en andere activiteiten op uw vakantieadres aquagym, waterpolo, beach-volley, fitnesszaal, multi-sportterrein, speeltuinen voor kinderen met schommel, en glijbanen, mega opblaasattractie, Mumphrey’s mini-club (voor kinderen van 4-10 jaar), make-up, kookles, salsa- en zumba-les sporttoernooien, gezellige avondjes (zie onderaan de pagina)…

le terrain multisport du camping

– of met supplement: jeu-de-boule-toernooi, lotto-avond, massage en toegang tot de spa-sauna van de camping, of georganiseerde uitjes: surfles, kartles, kanoën, klimbos, paint-ball, introductieles scuba-dive

* Sportieve toernooien en wedstrijden (volleybal, basketball, tafeltennis, jeu de boules,…)

* Aquatische Spelen, Olympische Spelen

* Aquagym

* Karting, Paint-ball, kanotochten, MTB uitstapje…

Multisportterrein : Het multisportterrein, of city-stade, met harde ondergrond is er voor liefhebbers van voetbal, basketbal en andere teamsporten.

Jeu-de-boule-baan : Kom in de schaduw van de bomen, bij de bar en het waterpark, de kneepjes leren van het jeu-de-boule-spel op ons boulodroom. Twee keer per week organiseert ons recreatieteam hier een toernooi, een prima manier om volop nieuwe mensen te leren kennen.

Ping-Pong : Of je nou met familie of vrienden bent, op onze 3 pingpongtafels vlak bij de zwembaden kun je leuke wedstrijdjes spelen.

In juli en augustus worden voor jong en oud gezellige avondjes georganiseerd op Domaine de l’Orée

Dansavonden, voorstelingen, live-concerten, karaoké, lotto- en thema-avonden: mosselen met friet, latin avond. En daarna: …absolute stilte… voor een goede nachtrust voor iedereen! Om 23.45u is de avond afgelopen en de bar gesloten: zo bent u verzekerd van rustige, kalme nachten.  Daar staan wij op!

Amuseer je van ’s ochtends tot ’s avonds! In een goede sfeer!

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info