Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Verhuur stacaravan Les Sables d’Olonne

Wanneer men aan de camping denkt, zijn de vooroordelen nooit ver weg, de film van Fabien Onteniente komt terug naast het grappige en vertederende beeld van de kampeerder wiens dagen worden gekenmerkt door de barbecues, de aperitieven en de karaoke-avonden. Desalniettemin, als de traditionele camping altijd trouw is, wisten de structuren hoe ze konden evolueren en konden hun oplossingen voor accommodatie steeds comfortabeler aan hun klanten voorstellen.
Location de mobil home au camping le Domaine de l'Orée
Op Domaine de l’Orée, camping in Sables d’Olonne, kiezen steeds meer mensen voor de verhuur van een stacaravan. Hoewel het waar is dat deze formule duurder is, heeft deze echter vele andere voordelen: beter beddengoed, vermogen om gemakkelijker te koken, waterdicht onderdak (het is niet bang voor onweersbuien …). Voor 4,5, 6 of 8 personen zijn de stacaravans die we verhuren ruim, allemaal met een halfoverdekt of overdekt houten terras en een tv. In het hart van een bos, genietend van directe toegang tot het strand en gelegen aan de poorten van Sables d’Olonne, zult u genieten van de vele activiteiten en activiteiten die onze camping biedt.
Les Sables d'Olonne
Dus als u droomt van een comfortabel verblijf om u zowel op de camping als thuis te voelen, ga dan dichter bij ons team staan die voor u een huurwoning voor uw gezin en uw budget zal vinden, zodat uw vakantie Les Sables d’Olonne blijven onvergetelijk.
U kunt contact met ons opnemen via 02 51 33 10 59 en om toegang te hebben tot onze gehele verhuurvloot, kunt u onze website bezoeken www.l-oree.com