Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

EEN SPORTDAG IN DE VENDÉE

Duur : 1 dag
Prijs per persoon: ongeveer € 50

Ben jij een sporter die van de natuur houdt? Dit vakantiedagboek is voor jou gemaakt.

Fase  : Bereid je dag voor

Apparatuur:

We raden je aan om een ​​flesje water mee te nemen en sportschoenen en sportkleding aan te trekken. Vergeet je pet en zonnebrandcrème niet als het helder en warm weer is, evenals je badpak. Ook een zonnebril wordt sterk aanbevolen.

Fase  : Ontdek het grote bos van Olonne

De eerste etappe van dit vakantiedagboek is een fietstocht in ons grote bos van Olonne. Profiteer van de koelte van de ochtend om over de fietspaden achter de camping te gaan of verderop kunt u kleine dieren tegenkomen.

BRUIKBARE INFORMATIE

Bij de receptie van de camping kunt u fietsen huren met Loc and Go en kaarten met fietspaden. Onze receptionisten zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Fase  :Surf op onze prachtige oceaan

Kom en ontdek de oceaan van Les Sables d’Olonne met onze Ohana-surfinstructeurs. Een surfles is de beste oplossing om plezier te hebben terwijl je een spannende foto maakt.

2 stappen van de camping, aan het strand van Sauveterre. Strand ten noorden van de parkeerplaats bij de hulppost van 15 juni tot 15 september.

BRUIKBARE INFORMATIE

SURF LESSEN

1u30 sessie, ga naar de hut in de buurt van de badmeesterpost op het strand.

GROEPSCURSUS (maximaal 8 studenten)

  • De sessie 35 €
  • 3-daagse cursus € 95,-
  • 5-daagse cursus € 135,-

PRIVÉLES (maximaal 1 uur / 2 personen)

  • De sessie voor 1 persoon: 50 €
  • De sessie voor 2 personen: 80€

De lessen omvatten: uitrusting aangepast aan uw maat en oefenniveau, neopreen (volledig wetsuit), verzekering burgerlijke aansprakelijkheid tijdens de activiteit en vervoer terug naar de plek voor de rondtrekkende school van Les Sables d’Olonne. Aan het einde van de cursus ontvang je een “surfpaspoort” dat je voortgang valideert.

Fase : Trakteer uzelf op een pauze in de moerassen

Maak een wandeling over de prachtige wandelpaden rond de kwelders. U kunt naar het eiland Olonne gaan of naar La Chaume, niet ver van de camping. U kunt van de gelegenheid gebruik maken om te gaan joggen.

Je vindt er ook de bar “la terrasse” richting de zoutziederij om naast de moerassen wat te drinken.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info