Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Comfortabele camping Les Sables d’Olonne

Hoewel om economische redenen of simpelweg omdat sommigen van ons terug willen keren naar een vakantiemodus die hen dichter bij de natuur brengt, is traditioneel kamperen weer van kracht. Eens heel ouderwets, is het terug in het nieuws omdat het een veel goedkopere manier van verblijven biedt en vooral kinderen houden ervan omdat ze het gevoel hebben een groot avontuur te beleven.
Alleen als vandaag vakantiegangers klaar zijn om concessies te doen, het gezellige en functionele aspect van stacaravans op te geven, zoeken ze allemaal naar comfortabele plaatsen.
Emplacements tout confort dans le Domaine de l'Orée
Het Domaine de l’Orée, een viersterrencamping, beweert zijn kampeerders comfortabele locaties in Les Sables d’Olonne aan te bieden, maar wat ligt er achter deze verklaring en hoe kunnen we objectief overwegen dat ze WAAR zeggen.
Het is heel eenvoudig, in het Domaine de l’Orée, in een groene omgeving, uw sites zijn ruim, begrensd door natuurlijke heggen en in deze omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning, reserveren wij een verrassing van grootte … Inderdaad is een noviteit 2014, kunt u als u wilt profiteren van een site uitgerust met een sanitair individu en privé: de luxe!
Camping du Domaine de l'Orée proche des sables d'olonne
U hebt begrepen, met al deze kenmerken die onze camping uniek maken, kunnen we redelijkerwijs spreken van comfortabele locaties sinds Sables d’Olonne, zeldzame constructies die kunnen bogen op het bieden van haar kampeerders, een compromis .
Neem voor meer informatie contact met ons op via 02 51 33 10 59 of bezoek onze site www.l-oree.com