Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Topcamping Vendée

Hoewel veel campings het territorium van de Vendée bedekken, hebben we geprobeerd een hiërarchie tot stand te brengen en een lijst te maken met de beste Vendee-campings. Vanzelfsprekend zullen we in deze lijst voornamelijk structuren met 4 of 5 sterren vinden omdat ze luxe diensten bieden en vaak ideaal zijn geplaatst.

Plage des Sables proche camping

Zo vindt u bovenaan deze lijst het Domaine de l’Orée, een 4-sterren camping in Les Sables d’Olonne, die een ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding biedt. Naast een bevoorrechte locatie omdat het direct toegang heeft tot het strand en dicht bij de vele fietspaden ligt, waardoor u de kust van de Vendée met het gezin kunt ontdekken, ligt deze camping in weelderig groen opmerkelijk en biedt high-end apparatuur, blijkt uit het waterpark met zijn glijbanen, de rivierboeien 90 meter lang, peddelen speelse …

Pataugeoire ludique chauffée

Ja, hier vindt u de beste camping in de Vendée! En dan is er nog een laatste criterium waar we rekening mee hebben gehouden, misschien wel het belangrijkste, is de verwelkoming die het personeel van deze camping biedt als we aankomen … En daar, niets te zeggen, de gastvrouwen lachen, leggen de werking van de camping uit, roepen de toeristische plekken op om te bezoeken, kortom we hebben het gevoel dat ze vanzelfsprekend alle informatie die ze hebben met ons delen, zodat ons verblijf aangenamer wordt.

Accueil camping
Als u een idee wilt krijgen van de topcamping in de Vendée, kunt u hun website bezoeken www.l-oree.com tenzij je ze liever belt 02 51 33 10 59.