Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Blijf goedkoop Les Sables d’Olonne

Les Sables d’Olonne …Alleen deze naam laat je dromen? Het is normaal! Veel mensen ontdekken deze bestemming tijdens een verblijf en vallen onder de betovering.

De zandstranden wachten op leeglopers om te ontspannen. Natuurliefhebbers vinden hun geluk in de moerassen en bossen van de regio. Watersportliefhebbers zullen de prachtige golven en de oceaan waarderen voor de lol. Wat betreft wandelaars die op zoek zijn naar ontdekking: de dijk, de vissershaven, de jachthaven en andere musea beloven hen plezier en genot.

Séjour Les Sables d’Olonne

Ik weet niet of u het met me eens bent, maar evengoed om de Sables d’Olonne te ontdekken en goedkoop te blijven. Inderdaad, je hoeft jezelf niet te bederven! Dat is waarom Camping Domaine de l’Orée biedt accommodatie aan tarifs zeer aantrekkelijk.

Geniet van alle diensten van een 4-sterren camping. Geniet van entertainment overdag en ’s avonds. Dompel jezelf onder in een fantastisch parc aquatique amet drie zwembaden, vier glijbanen, une rivière à bouées, een pataugeoire ludique, etc …

Toboggan Camping

Kortom, geniet van uw vakantie door uw verblijf goedkope Les Sables d’Olonne te boeken. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 02 51 33 10 59 of een e-mail sturen naar loree@free.fr. En als u al zeker bent van uzelf, kunt u met deze link rechtstreeks boeken en ligne uw goedkope verblijf. Tot binnenkort …

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info