Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Campingpromotie Les Sables d’Olonne

In de huidige tijd en omdat we een periode leven waarin steeds meer mensen heel voorzichtig zijn met hun uitgaven, willen we Domaine de l’Orée u geschenken aanbieden, specials maken in onze camping des Sables d Olonne. Hoewel het soms slechts een gebaar is, maar het is belangrijk voor ons om u te laten zien hoeveel we voor uw welzijn doen en zijn we alert op eventuele moeilijkheden die u tegenkomt om uw verblijf te boeken bij binnen onze structuur.

Camping Les Sables d’Olonne

Dus, in plaats van altijd te praten over specials op onze camping Les Sables d’Olonne, geven we u, als we dat natuurlijk ook doen, de betalingsfaciliteiten om iedereen op vakantie te laten gaan . Het is een logica van solidariteit die perfect bij onze waarden past, omdat we vinden dat iedereen het recht zou moeten hebben om het plezier van familievakanties te proeven. Ja, het is een gemoedstoestand die we willen cultiveren en ondersteunen, omdat zolang de sfeer vriendelijk en familie blijft, zolang we voor je zorgen alles in de beste werelden zal gaan, omdat je voldoening en je glimlach zijn beloningen voor ons die geen prijs hebben.

Promo camping

Als u de specials van onze camping in Les Sables d’Olonne wilt raadplegen, kunt u naar de website gaan www.l-oree.com. U zult onze camping op foto’s ontdekken en als u uw verblijf online wilt boeken. Zo niet, dan kunt u ons bellen 02 51 33 10 59.