Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Last-minute camping in de Vendée

Hoewel we meestal de tijd namen om onze vakantie in januari te boeken om te profiteren van de aanbiedingen voor vroege boeking, hebben we ons dit jaar op andere projecten gericht en hebben we niet de tijd genomen om na te denken naar de feestdagen, laat staan ​​ze klaarmaken.
Plots hebben we veel websites geraadpleegd, op zoek naar last-minute aanbiedingen die campings in Vendée zouden kunnen bieden. Onze taak was niet erg gemakkelijk, ook al moeten we erkennen dat ik niet zo veel last-minute promo’s had verwacht, omdat ik dacht dat de meeste campings in de Vendée al “compleet” waren.
Onze keuze is uiteindelijk omgevormd tot een structuur met 4 sterren en gelegen in Les Sables d’Olonne, een badplaats die wij bijzonder goed vinden; deze camping is het Domaine de l’Orée … Een paradijs voor kinderen, een geluk voor ouders!

île penote proche camping
Toen we op deze camping aankwamen, keerden de kinderen niet terug en konden we in hun ogen alle vreugde lezen die hen bezielde. Geplant in een droomomgeving, komt een waterpark tevoorschijn dat tot de mooiste van het departement behoort en waarvan u begrijpt dat het ons dierbaar en teder is.

Piscine camping promo

Ja, we kunnen u bedanken voor last-minute campingspecials in de Vendée, want zonder hen zouden we misschien nooit op zo’n camping zijn gebleven. Dus volgend jaar komen we terug met plezier en we zullen ons verblijf in januari online boeken op hun website www.l-oree.com. Als u meer informatie wilt, kunt u ook telefonisch contact opnemen met hen 02 51 33 10 59.