Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Vakantieverhuur Les Sables d’Olonne

Welkom bij Domaine de l’Orée! Gelegen in Vendée, in Les Sables d’Olonne, opent deze camping haar deuren in april, zodat u optimaal kunt profiteren van de faciliteiten van een buitengewone camping. Als de slogan van dit bouwwerk luid verklaart “het kinderparadijs” te zijn, moet worden benadrukt dat deze formule nog lang niet is overgenomen, omdat we in het hart van deze camping een familiesfeer, activiteiten en animaties vinden die zijn aangepast aan de meest jeugd. Om nog maar te zwijgen over het watercomplex met prachtige glijbanen en rivierboeien, denk ik, uniek in de Vendée. Dus als u op zoek bent naar een goed verhuurplan in Les Sables d’Olonne, zoek dan niet verder en plaats uw koffers bij Domaine de l’Orée, u zult er geen spijt van krijgen.

Bon plan location

U zult merken dat de accommodaties voor 4 tot 8 personen ruim, nieuw en goed onderhouden zijn. Wat betreft de prijzen, de aanblik van de aangeboden diensten en diensten, deze variëren uiteraard volgens de gekozen periode, maar blijven redelijk. Het is niet voor niets dat we dit goede verhuurplan in Les Sables d’Olonne met u delen. Om af te sluiten met deze beschrijving, zeker vleiend maar vooral realistisch, vergeet niet te vermelden dat deze camping ideaal gelegen is. Dicht bij winkels en diensten, en vooral, het heeft directe toegang tot het strand, dat u toelaat als u uw voertuig opzij wilt laten.

Piscine location Les Sables d Olonne

Ga voor meer informatie naar de website www.l-oree.com om een idee te krijgen van de goede deals die op u wachten op deze camping des Sables d’Olonne of bel 02 51 33 10 59.