Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Beste 4-sterren camping Vendée

En als u uw vakantie op de beste 4-sterrencamping in Vendée doorbracht? Als het voor jou moeilijk is om te weten welke ik spreek, zal ik je alles vertellen omdat het heel eenvoudig is! We zijn fans van de Vendée en we gaan er regelmatig naartoe. We hebben alle gebieden (kustlijn, backcountry, grove, …) afgezocht om elk facet van deze prachtige afdeling te ontdekken. We hebben zulke mooie plekken ontdekt en zo aardige mensen ontmoet dat we nog nooit teleurgesteld zijn geweest.

Camping le Domaine de l'Orée

Maar dit jaar is alles veranderd! Wij houden ervan om aan te meren en hun uitgangspunten te veranderen op elke vakantie, we waren zo verbluft op de Camping Domaine de l’Orée dat we oprecht geloven in het terugkeren naar de beste 4-sterrencamping in de Vendée! Waarom kom je terug? Omdat we al geen tijd hadden om te bezoeken. We voelden ons zo goed op de camping dat we er de hele week verbleven.

Meilleur camping enfants

Het is zo leuk om je los te maken van het dagelijks leven en je geen zorgen te maken over kleine dingen zoals winkelen, maaltijden, kinderopvang, enz. Geluk tijdens een verblijf op het Domaine de l’Orée is dat alles gepland is! Het team (die trouwens heel schattig is) is altijd heel zorgzaam. We ontvingen altijd een vriendelijk woord en lachten naar elk van onze vergaderingen. Onze kinderen hebben plezier in de kinderclub door middel van activiteiten die voor hen worden georganiseerd. En ik heb het niet eens over het gigantische kinderbad, of van rivier met boeien of mega-opblaasbare structuren! Ze waren enthousiast. En in die tijd waren we ook in het paradijs, omdat we in staat waren om te ademen en ervan te genieten met dit fantastische verblijf!

Van alle vakanties die we doorbrachten in de Vendée, is de camping Domaine de l’Orée zonder twijfel de beste 4-sterren camping waar we hebben verbleven. De hele familie is het hiermee eens en we zullen volgend jaar terugkomen, dat is zeker!

– Verhaal van de D. familie –