Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Verhuur weekend Les Sables d’Olonne

En als u even een frisse neus wou nemen voor een weekend op de Sables d’Olonne? Een ding wat je kunt doen om er te komen: boek een verhuur op Camping Domaine de l’Orée en je droom zal uitkomen!

camping vendee piscine chauffée jacuzzi

Ongeacht het seizoen dat je onvermijdelijk graag zult ontdekken les Sables d’Olonne. Deze stad biedt panorama’s die zo divers en uitzonderlijk zijn! Gelegen in een prachtige omgeving, zult u worden ondergedompeld tussen bossen, duinen en de oceaan. En als je wat verder duwt, kun je ook de moerassen, het stadscentrum en de typische wijken van deze beroemde badplaats ontdekken. Ga op het Penotte-eiland of in de steegjes van La Chaume, ik beloof dat je de volle ogen zult nemen.

Location mobil-home

Kiezen voor een huurperiode de tijd van een weekend in Sables d’Olonne is ook in staat om tijd te geven om te blazen. Wie droomt er niet van om wakker te worden dankzij de liederen van de vogels, dan rustig op te staan en vers brood en gebak te halen bij de supermarkt van de camping om te kunnen ontbijten op het terras van zijn mobil-home ? De dag begint op de beste manier! Daarna kunt u navigeren tussen de zwembaden, bubbelbaden en ligstoelen voor maximale ontspanning.

Wees vrij om over de fietspaden te bladeren, er zijn meer dan 1000 kilometer in de Vendée. Het is niet nodig om te verduidelijken dat je de natuurkant kunt combineren met de praktische kant. U hoeft geen parkeerplaats te vinden als u naar een zeer toeristische zomer wilt gaan.

Als je overtuigd bent, is het perfect! U hoeft alleen maar uw huur voor een weekend of langer op de Sables d’Olonne te boeken. Bel ons op 02 51 33 10 59, wij staan tot uw beschikking.