Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Last minute verhuur Les Sables d’Olonne

Op Camping Domaine de l’Orée vinden we dat vakanties geen voorrecht mogen zijn, maar dat ze voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Dus ja, er zijn mensen die hun data ruim van tevoren kennen en die hun verblijf in de eerste minuut kunnen boeken. Het is echt ideaal om gemoedsrust te hebben, dus het programma is voltooid en er is meer om de dagen te tellen. Maar voor anderen? Voor degenen die hun vakantiedatum niet maanden of weken van tevoren weten. En ja, denk aan bepaalde beroepen. En raak niet in paniek want we bieden last-minute vakantiehuizen aan op onze camping in Les Sables d’Olonne.

Location les Sables d'Olonne

Het kiezen van een last minute huur op Les Sables d’Olonne kan ook strategisch zijn. Voor sommigen is het een kwestie van prijs, en voor die mensen die we presenteren veel speciale aanbiedingen op onze website.

Piscine chauffée

Een andere reden voor dit type verblijf is het weer. Sterker nog, hoe langer je op het laatste moment wacht, hoe meer (bijna) je zeker bent dat je het weer in de komende periode zult kennen. Hoewel het een goed idee is, weet u dat u in ons etablissement in elk seizoen plezier kunt hebben met ons zwembadgedeelte met een buitenzwembad, maar ook een verwarmd binnenzwembad.

riviere à bouée toboggans à sensation camping vendee

De laatste reden om te kiezen voor een last minute huur op onze camping is om een verrassing te maken! Wie zou het niet leuk vinden om te horen “Darling (e) je hebt 10 minuten om je koffers in te pakken, we vertrekken voor het weekend naar Sables d’Olonne !”. Dit is de beste manier om de routine te doorbreken en romantisch te zijn. Dus om al deze redenen en nog veel meer, wachten we op u op onze camping … uw verblijf zal onvergetelijk zijn.