Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Goedkoop verhuurcamping Les Sables d’Olonne

Hier is een leuk hoekje van het paradijs in de Sables d’Olonne, ideaal om te ontsnappen en los te komen van het dagelijks leven! Maar ik zie je aankomen, je zult me vertellen dat deze prachtige badplaats erg duur zal worden … Dat kan! Ik heb een voorstel om aan jou te maken. Eindelijk, als u op zoek bent naar een huurwoning, en het is niet duur op een camping aan de Sables d’Olonne. Omdat ja het is mogelijk!

Camping Les Sables d'Olonne

De camping Domaine de l’Orée ligt op enkele minuten van Les Sables d’Olonne en biedt goedkope huuraccommodaties. Toch is het een 4-sterren, dus aarzel geen moment! In deze comfortabele camping vindt u verschillende huur : chalets, stacaravans of huisjes allemaal uitgerust. En voor liefhebbers van kamperen op de buitenlucht staan de staanplaatsen ook voor u klaar.

Location pas cher

Ter plaatse kunt u genieten van een prachtig waterpark met een verwarmd lagunezwembad, een zwembad, een overdekt verwarmd binnenzwembad, bubbelbaden, 4 waterglijbanen, een rivier met boeien en een waterpretbad. speels. Het paradijs voor jong en oud binnen handbereik!

Piscine camping Les Sables d'Olonne

Naast alle diensten die in dit 4-sterrenhotel worden aangeboden, heeft u directe toegang tot het strand en zult u de nabijheid van de nationale bos- en fietspaden waarderen. Wacht niet langer met het boeken van uw toekomstige huur op de camping Domaine de l’Orée in de buurt van Les Sables d’Olonne, het is echt goedkoop! Voor meer informatie staat het campingteam tot uw beschikking op 02 51 33 10 59.