Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Gezinscamping Les Sables d’Olonne

Kom en ontspan 200% door een camping te reserveren op de camping Domaine de l’Orée, een familiecamping in Les Sables d’Olonne. Aangezien het gemakkelijk is om te pleiten over dergelijke diensten en dergelijke apparatuur, is het best om uiteindelijk voor jezelf te beoordelen. U kunt eerst op onze website surfen, maar u kunt ook vrijwel binnen de camping lopen, alsof u daar was!

Location aux Sables d'Olonne

U ontdekt al meer van onze familiecamping op de Sables d’Olonne, zoals:
– waterglijbanen en de rivier met boeien van 90 meter lang
– het aqua-speelse kinderbad voor de kleintjes
– onze 3 opblaasbare megastructuren voor kinderen
– de mini-club van “Mumphrey”
– Directe toegang tot het strand te voet, per fiets of via de gratis pendeldienst in het hoogseizoen
– maar ook moderne huurwoningen en alle comfort, inclusief het Prestige-assortiment om absoluut te ontdekken!

La rivière à bouées

We hebben besloten om u de keuze te bieden! Natuurlijk keuze in verhuur; maar ook van de keuze in de activiteiten (gratis) die door het team van animators binnen de camping zijn voorgesteld, maar ook voor die van de gemeente Sables d’Olonne; de keuze tussen plaatsen om te bezoeken (toegankelijk via fietspaden) en de keuze om hier te blijven rusten om van al onze diensten te genieten.

Les Sables d'Olonne

Kortom, u begrijpt het reserveren van een huurprijs in onze familiecamping in Sables d’Olonne, u maakt de juiste keuze! De succesvolle vakantie, of u nu voor een kort of lang verblijf gaat. Voor meer informatie wachten we op u op 02 51 33 10 59.