Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Campingverhuur 4 sterren Vendée

Als er een 4-sterrencamping in Vendée is die u niet mag missen, is dit de Camping Domaine de l’Orée! Waarom absoluut kiezen voor een verpachting in dat ga je me vragen? En in de eerste plaats heeft u directe toegang tot het strand van Sauveterre, een zandstrand op 1500 meter. Het staatsbos van 1000 hectare ligt aan de rand van deze met bomen beplante, bloemrijke camping. En fietspaden die de hele kust van de Vendée bedienen, zijn vlakbij!

Camping le Domaine de l'Orée

Dus als je het aangename wilt combineren met het nuttige, zul je hier je geluk vinden. De omgeving, de uitzonderlijke geografische ligging en niet te vergeten alle diensten en de activiteiten aanwezig in de behuizing van deze 4-sterren, het is echt de ideale plek voor uw toekomstige vakantie.

Location camping

Maar neem voordat u reserveert de tijd om naar de mogelijkheden te kijken. Deze 4-sterrencamping in de Vendée biedt te huur aan 4 reeksen accommodaties om uit te kiezen. Stacaravans, cottages en cottages, voor 4, 5 of zelfs tot 8 personen. Er is meer te kiezen op basis van uw wens en uw budget. In elk geval is één ding zeker: al deze accommodaties hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! De camping biedt maximaal comfort. U zult bijvoorbeeld een halfoverdekt of overdekt houten terras met tuinmeubilair en 2 ontspannende stoelen in elke accommodatie ontdekken. Evenals een keuken met koelkast met vriesvak, magnetron en een tv … en dit alles inbegrepen in de prijs!

Location 4 étoiles Vendée

Ontspan dus in een van de huuraccommodaties van deze 4-sterrencamping in de Vendée en geniet van alles wat u wordt aangeboden: een watercomplex van bijna 3.000 m², een miniclub voor kinderen, activiteiten overdag en ’s avonds entertainment voor iedereen, en zelfs georganiseerde uitstapjes om de wonderen van de Vendée te verkennen. Dus vertraag niet en boek snel een vakantiewoning op deze uitstekende 4-sterrencamping in de Vendée, u zult zeker terug willen komen!