Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Lijst met de beste campings in de Vendée

Om een lijst met de beste campings in de Vendée op te stellen, hebben we besloten ze te selecteren op basis van specifieke criteria. Om deze lijst zo objectief mogelijk te maken en zoveel mogelijk mensen te bereiken, hebben we campings ingedeeld in drie verschillende categorieën:
– Met de voeten in het water.
– Voor natuurliefhebbers.
– Met veel animaties!

Liste des meilleurs campings en Vendee

Wat u moet onthouden van deze lijst met de beste campings in de Vendée, is dat het aantal sterren dat door een structuur wordt weergegeven, weinig invloed heeft op het eindresultaat. Inderdaad vinden we in deze classificatie ook tweesterrencampings als viersterrencampings.

Liste meilleurs campings en Vendee

Waarom komen we tot een dergelijk resultaat? Simpelweg omdat het niet gaat om het voldoen aan strikte normen en het naleven van specifieke criteria om op te vallen en een groot aantal bezoekers te verleiden. De geografische ligging, de natuurlijke omgeving, de rust en de schoonheid van de bezochte locaties waren belangrijke elementen, toen het nodig was om de lijst van de beste campings van de Vendée op te stellen. Ik weet niet of deze lijst uitputtend is, maar waar ik zeker van ben, is dat deze trends weergeeft; en dan, als ik een naam uit deze lijst moet verwijderen, meld een “favoriet”, zou ik het Domaine de l’Orée adviseren, een 4-sterrencamping in Les Sables d’Olonne. De directe toegang tot het strand, de nabijheid van fietspaden, de vriendelijkheid van managers, de kwaliteit van apparatuur en activiteiten die worden aangeboden, deze woonruimte is naar mijn mening zeker een aanrader.

Voor de duidelijkheid, ga gewoon naar hun website www.l-oree.com of bel ze rechtstreeks op 02 51 33 10 59.