Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Lijst met camping Les Sables d’Olonne

Terwijl de stad Vendée Globe (solo zeilrace, non-stop, over de hele wereld) wereldwijd bekend is, kunnen we gemakkelijk denken dat het elk jaar honderdduizenden bezoekers verwelkomt, de lijst van campings om Sables d’Olonne is eindeloos. Nou nee! De meeste campings liggen aan de rand van deze stad, in de omliggende gemeenten: Olonne sur mer, Château d’Olonne, het eiland Olonne …

Plage des Sables d’Olonne

Maak je geen zorgen, deze steden liggen zo dicht bij Les Sables d’Olonne dat zelfs als campings niet in deze lijst zijn opgenomen, je niets merkt. Integendeel, op een respectabele afstand van het stadscentrum en de dijk zo levendig, zult u de rust waarderen wanneer u uw locatie of uw stacaravan vindt.

Stel je een beetje voor! Een camping in weelderig groen, zodat u schone lucht kunt inademen, direct toegang hebt tot het strand, zodat u wakker wordt en u slechts een duik in de oceaangolven nodig heeft om u wakker te maken … En dit alles , op een steenworp afstand van een prachtige stad waar u alle winkels en diensten zult vinden die u nodig heeft, om nog te zwijgen van de talloze restaurants waar u kunt genieten van zeevruchten en de culturele of feestelijke evenementen die elke zomer deze badplaats animeren uitzondering.

Camping Les Sables d'Olonne

Ja, als de lijst met campings in Sables d’Olonne onzeker is, zijn er gelukkig veel structuren in deze stad die aan uw behoeften en wensen voldoen. Het Domaine de l’Orée, gelegen in Olonne sur mer, is zeker een bezoekje waard dus aarzel niet om een kijkje te nemen op zijn website www.l-oree.com of bel de receptie op 02 51 33 10 59 om een idee te krijgen.