Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping wifi Les Sables d’Olonne

Vandaag, op het werk of op vakantie, wil iedereen verbonden blijven. Toen besloten we op de camping Domaine de l’Orée om op de hoogte te blijven en bieden we wifi. De camping ligt in Sables d’Olonne, de beroemde badplaats in de Vendée en trekt elke zomer veel mensen.

camping avec wifi en Vendée

Op deze camping heeft u de keuze tussen het huren van een accommodatie of een locatie voor tent, camper of uw caravan. De accommodaties zijn comfortabel en van zeer goede kwaliteit. Ze zijn geschikt voor één tot acht personen. U vindt alle benodigde apparatuur voor een vlotte werking van uw vakantie op de camping. Het heeft een prachtig zwembad met een buiten- en een binnenzwembad voor die dagen met slecht weer.

Camping proche de la plage et des Sables d'Olonne

De Sables d’Olonne je zult geen tijd hebben om je te vervelen, je vakantie zal met een gekke snelheid gaan. U vindt een stad met een veelvoud aan activiteiten voor jong en oud. Het is een zeer aangename badplaats, u kunt rustig wandelen op de kade of de haven en genieten van de winkels. Je kunt ook niets doen en je handdoek op het brede zandstrand leggen en genieten van de oceaan om te zwemmen.

piscine du camping avec wifi

Om meer te weten te komen over de camping wifi Sables d’Olonne, nodig ik je uit om een ritje te maken op hun site internet. En als u daarna een accommodatie wilt boeken, neem dan op elk moment van het jaar telefonisch contact op met de camping, 02 51 33 10 59 of per mail naar loree@free.fr.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info