Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping surfen in de Vendée

Beginners of ervaren, de Vendee met zijn lange zandstranden is een droombestemming voor iedereen die wil genieten van de geneugten van zeilen, allerlei soorten wateractiviteiten beoefenen. Ja, hier, de windsurfer is koning, de yachting is een onbekend entertainment dat sensatiezoekers zal verleiden, kite-surfen is ongetwijfeld met de peddel, de trendy discipline van het moment en het telt veel beoefenaars … Maar hoe zit het met surfen in de Vendée?

Minder bekend dan de kust van Les Landes, de kust van licht die zich uitstrekt van Noirmoutier tot de Tranche sur Mer is echter het geluk van onze surfvrienden, omdat de kwaliteit en diversiteit van deze plekken bekend begint te worden.

Camping surf en Vendee

Op het Domaine de l’orée, een surfkamp in de Vendée, bevinden we ons dicht bij het strand van Sauveterre, precies een van die plaatsen die door surfers worden bezocht vanwege de kwaliteit en kracht van de golven.

Een beetje verder, in Brétignolles sur Mer, en voor de meest bevestigde van u, zult u de plek van de Sauzaie vinden, ongetwijfeld de bekendste van onze afdeling, aangezien er elk jaar een kwalificatieronde voor het kampioenschap is van de wereld van discipline.

Camping surf en Vendee

U hebt begrepen, als u op zoek bent naar een pied-à-terre, een surfkamp in de Vendée, is het Domaine de l’Orée ideaal gelegen; verliefd op de natuur kun je je kamp in een natuurlijke omgeving installeren en genieten van de kwaliteit van onze uitrusting.

Wacht niet langer om deze magische discipline te ervaren die de branding is, onze camping in Vendée verwelkomt u met plezier; u kunt onze website bezoeken www.l-oree.com of bel ons als u meer informatie wilt over 02 51 33 10 59