Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping rivierboei Les Sables d’Olonne

Breng je zomervakantie door op onze camping met boeienrivier in Les Sables d’Olonne. Ons waterpark zal zowel jong als oud tevreden stellen. Je kunt je middagen doorbrengen met plezier samen op de verschillende structuren van het waterpark.

espace aquatique exterieur au camping

Onze stacaravans zijn volledig uitgerust en van hoge kwaliteit. U zult alle comfort hebben die u nodig heeft om in de beste omstandigheden op onze camping te verblijven. Als u iets mist, zullen onze teams, zeer reactief, u zo snel mogelijk helpen. Je hebt ook de mogelijkheid om een locatie te huren op onze site in het hart van het groen. Of u nu in een tent, caravan of camper verblijft, u kunt op onze grote sites rustig van uw vakantie genieten. Voor nog meer comfort hebben sommige van onze staanplaatsen individueel en privé sanitair!

camping avec rivière à bouées aux sable d'olonne

Van kinderen wordt gezegd dat ze het leuk vinden om hun vakantie bij ons door te brengen, en waar ze de voorkeur aan geven is het goede rivier bij campingboeien. Aan boord van een boei schuift u op een 90 m lange glijbaan. Binnenin zul je worden ondergedompeld in een kleurrijk en lichtgevend universum. Je kunt het testen op twee of solo, op elk van zijn verlangens. Voor degenen die niet zo van sensaties houden, kunt u natuurlijk ontspannen in het overdekte zwembad.

Grande rivière à bouées au camping Vendée

Wacht niet langer en boek uw verblijf op onze camping met rivierboeien in Les Sables d’Olonne. Hiervoor moet je gewoon telefonisch contact opnemen met de teams op 02 51 33 10 59 of per mail op loree@free.fr.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info