Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen in de buurt van de stranden van de Vendée

Hoewel onze afdeling een ongeëvenaarde reputatie geniet als het gaat om het oproepen van de kwaliteit van zijn stranden, zoals blijkt uit de vele blauwe normen die onze kustlijn kenmerken, is het logisch om te weten dat de meeste bezoekers komen om te zoeken hier een camping dichtbij de mooiste stranden van de Vendée.

Camping proche plage des Sables d'Olonne, en Vendee

Op Domaine de l’orée, naast het feit dat onze camping dicht bij het strand ligt, zult u de kwaliteit van onze uitrusting, de netheid van de plaats, de vriendelijkheid van het personeel, het comfort van onze accommodatie en nog veel meer waarderen … We nemen de tijd om naar u te luisteren, om onze liefde voor de Vendée met u te delen. Om van de gebaande paden af te komen en onze afdeling anders te ontdekken, om zijn gastronomie te proeven, om je onder te dompelen in zijn geschiedenis, om een erfenis van een uitzonderlijke rijkdom te ontdekken, zijn dit enkele nummers die we je zullen helpen verkennen.

Ja, directe toegang tot het strand is een aanzienlijke troef, maar wij zijn van mening dat u meer van ons mag verwachten. Om deze reden werken we elk jaar aan het verbeteren van onze structuur en aan het volledig tevredenstellen ervan.

Camping proche plage Brétignolles en Vendée

Domaine de l’Orée, gekwalificeerd door een van de echte paradijsjes voor kinderen, is een camping dicht bij het strand in Vendée, dat zijn deuren opent in april en tot uw beschikking staat het hele jaar, voor u breng alle nodige en nuttige informatie naar de goede organisatie van uw verblijf.

We raden u ten sterkste aan om onze nieuwe website te raadplegen www.l-oree.com om een eerste idee te krijgen van onze structuur of om ons te bellen 02 51 33 10 59.