Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met fietspaden Les Sables d’Olonne

Sinds enkele jaren worden er in de Vendée veel inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat bezoekers worden verwelkomd in de best mogelijke omstandigheden. Huisvestingsstructuren worden gestaag aan het verbeteren om de ultieme ultramoderne pretparken te bieden, het nieuwste O’Gliss Park is een van de meest aantrekkelijke waterparken ooit van de zeshoek. Om nog maar te zwijgen van de Puy du Fou die uitgeroepen is tot beste pretpark ter wereld, alleen dat!

Les Sables d’Olonne

Ja, als de Vendee een prachtige kustlijn heeft en nog steeds bewaard is, genoeg om natuurliefhebbers aan te trekken, heeft ze een echte dynamiek gecreëerd om te voldoen aan de steeds hogere eisen van toeristen. Een voorbeeld is opvallend; Met meer dan 1.000 kilometer fietspaden heeft de Vendée gewoon het grootste netwerk van Frankrijk.

Op het Domaine de l’Orée, een camping gelegen aan het begin van de fietspaden in Les Sables d’Olonne, realiseren we ons hoeveel deze inspanningen hebben opgeleverd. Inderdaad, wanneer mensen zoveel vrijheid proeven, is het moeilijk voor hen om ergens anders heen te gaan. Geluk kan op hun gezicht worden afgelezen zodra ze fietsen bij de uitgang van de camping om zich aan te sluiten op de fietspaden die u in staat stellen om het land van Les Sables d’Olonne anders te ontdekken.

Camping avec pistes cyclables

Voor meer informatie over deze camping met fietspaden in Les Sables d’Olonne, nodig ik u uit om hun website te bezoeken www.l-oree.com, tenzij je ze liever telefonisch opbelt 02 51 33 10 59.