Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Goedkoop Camping Vendée

Moeilijk om een goedkoop camping in Vendée te vinden, vooral in het hoogseizoen. Domaine de l’Orée ligt in Les Sables d’Olonne, een beroemde badplaats van het departement. Elke zomer ontdekken duizenden mensen zijn grote strand en dijk.

piscine du camping pas cher en Vendée

Binnen deze structuur vindt u alles wat u nodig heeft voor een geweldige vakantie, of u nu met vrienden, familie of twee bent. Teams zijn binnen handbereik voor de duur van uw verblijf en bieden diensten om uw leven gemakkelijker te maken: wasserette, fietsverhuur, fitnessruimte … En natuurlijk heeft de camping een watergebied. Het beschikt over een verwarmd buitenzwembad met een peuterbad voor de kleintjes, en er is ook een zwembad beschikbaar. Bij slecht weer is er een verwarmd binnenzwembad met een peuterbad en een bubbelbad.

Chalet pas cher au camping de Vendée

Naar een goedkoop camping in de Vendée gaan is een budget reserveren om te genieten van de vele recreatieparken in het departement. Het zou zonde zijn om sommige ervan niet te kunnen testen. Vergeet niet om de regio, de prachtige landschappen en het rijke historische en architecturale erfgoed in verschillende gemeenten te bezoeken.

Catamaran sur la plage proche du camping pas cher

Voor het boeken van uw accommodatie of uw locatie op deze goedkope camping in de Vendée niets simpels, neem contact op met de receptie op 02 51 33 10 59 of per post naar loree@free.fr. Om meer over deze structuur te weten te komen, aarzel niet om door hun te bladeren site web en ontdek de verschillende accommodaties te huur.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info