Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping waterpark Les Sables d’Olonne

Een leven zonder plezier is ondenkbaar! Maar waar gaat het plezier naartoe? We hebben allemaal verschillende begrippen.
Het concept dat ons samenbrengt tijdens onze vakanties, het is het geluk om herenigd te worden met twee, met familie of tussen vrienden … en vooral het geluk om sterke momenten te delen.

Deze kleine genoegens zijn overal te vinden, open gewoon je ogen, word je bewust en geniet ervan. Het kan beginnen met een zacht ontwaken van de liederen van de vogels. Of wanneer uw kinderen bij u in bed komen voor de ochtendomhelzing. Of wanneer je plezier hebt in het prachtige waterpark van onze camping in Les Sables d’Olonne.

Camping avec un parc aquatique de 3000 m² les Sables d’Olonne

Camping Domaine de l’Orée, is een 4-sterren camping op een steenworp afstand van Sables d’Olonne en biedt een waterpark van bijna 3000 m²!

Om u de genoegens van de glijden met de vier aquatische toboagens. Je kunt een lus en drie pentaglisse raken. 1-2-3, hier gaan we … wie komt het snelst naar beneden? En zijdesensaties: de rivierboeien wachten op je !!!

Toboggan aquatique au camping du Domaine de l'orée les Sables d’Olonne

Maar wat zou een waterpark zijn op een camping die de naam waardig is in de buurt van Les Sables d’Olonne, zonder de zwembaden !!! Nou, hier bieden we jullie drie!
– De 1e is een lagunezwembad, het ligt buiten en het is verwarmd. Het heeft een pierenbad, een bubbelbad en een bubbelbad.
– Er is ook een rechthoekig buitenzwembad gewijd aan zwemmen, waterpolo en aquafun
– En tot slot, een verwarmd binnenzwembad met een peuterbad voor kinderen en een bubbelbad voor de ouderen, …

Vullen met plezier en geluk, door te boeken 02 51 33 10 59 … tot ziens !!!