Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen met lagune Vendée

Feestdagen zijn sleutelmomenten in het leven. Het is zo belangrijk voor het welzijn dat het noodzakelijk is om deze pauze te maken. Maar de zorg als je thuis blijft, is dat de pauze nooit echt zal gebeuren, we vinden altijd dingen om te doen. Er is dus maar één oplossing: ontsnappen en een plek vinden die u verwelkomt voor een kort of lang verblijf. Ik heb een idee! En als u Vendée verlaat !!!

Direction le lagon

De Vendée alleen deze naam is een bron van verandering. Je kunt in een handomdraai van het ene landschap naar het andere gaan. Stranden, duinen, bossen, moerassen, bossen, platteland … alles wat je hoeft te doen is de fietspaden nemen die overal in dit departement zich ergens anders voelen. Maar als je echt de moeite wilt doen om te ontsnappen, raad ik je aan om een verblijf te boeken op een camping met lagune in de Vendée.

Camping avec piscine lagon

Een camping met lagune in de Vendée: de droom! Je stelt je voor om rustig aan de rand van het water te liggen, er is geen diepte, eindelijk precies wat nodig is om af te koelen en je kleur te perfectioneren. Dit is de ideale plek voor ouders, terwijl kinderen genieten van glijbanen, rivierboeien en kinderbad. En het hoogtepunt van geluk, de lagune zwembad wordt verwarmd net als de hot tub. Op het programma: ontspanning en ontspanning!

Camping avec lagon

Aarzel niet langer en breng uw vakantie door op het Domaine de l’Orée, deze camping met lagune in de Vendée belooft u een fantastische vakantie! 02 51 33 10 59 is het nummer dat u moet bellen bij vragen, voor de rest gewoon doorgaan hier.