Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping groot watergebied Vendee

De camping Domaine de l’Orée is gelegen in Vendée in Les Sables-d’Olonne. Wat zijn kracht en verschil maakt met de campings in de wijken is het grote watergebied.

grand espace aquatique du camping en Vendée

In gevolg, is het waterpark van deze camping enorm. Het bestaat uit:
– een verwarmde buitenlagune met een peuterbad, een bubbelbad en niet te vergeten de vele ligstoelen eromheen: het is het ideale moment om te ontspannen.
– een buitenzwembad voor zwemliefhebbers
– een verwarmd binnenzwembad, ideaal voor slecht weer

pataugeoire ludique pour les enfants au camping Vendée

Naast al deze zwembaden, kunt u op deze camping met een groot wateroppervlak in de Vendée genieten van een veelvoud aan gebouwen die zowel jong als oud zullen aanspreken:
– Een rivier met boeien waarin u alleen of met meerdere kunt glijden, met of zonder boei. Een onvergetelijk moment: gegarandeerd sensatie!
– Uw kinderen hebben ook een ruimte alleen voor hen. Een speels en verwarmd peuterbad is volledig aan hen gewijd. Je kleine wolven kunnen zich vermaken met de vele spellen die beschikbaar zijn in dit kinderbad, waterstralen, dieren …
– En natuurlijk, glijbanen om vakantie en plezier te combineren.

Eén ding is zeker, alles is gepland op deze camping, zodat uw verblijf onvergetelijk is en uw kinderen zich niet kunnen vervelen.

piscine intérieure de l'espace aquatique

Om uw vakantie op deze camping met een groot zwemparadijs in de Vendée te boeken, kunt u telefonisch contact opnemen met ons team op 02 51 33 10 59 of per post loree@free.fr.
Je zult zeer deskundig en zeer welkom zijn.