Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen in het hart van de natuur Vendée

Omdat we u begrijpen, willen we ons aanpassen aan alle verzoeken. Dus als u uw vakantie op een camping in het hart van de natuur in de Vendée wilt doorbrengen, staat de camping Domaine de l’Orée voor u klaar!

Plage

Het belangrijkste doel van de vakantie is om uit te rusten, te ontspannen en te genieten van alle voordelen die de natuur biedt. De geografische locatie van onze 4-sterrencamping stelt u in staat om dit doel te bereiken. Ideaal gelegen op 1500 meter van de oceaan, het is door het bos van Sauveterre dat u rechtstreeks toegang tot dit prachtige zandstrand. Wie droomt er niet van om op een camping in het hart van de natuur in de Vendée te zijn, tussen het strand, de duinen, het bos en de moerassen in de buurt?

La forêt

Kom en neem een pauze door een boeking te maken lokatief voor een comfortabele vakantie, of een Standplaats

om nog dichter bij de natuur te zijn. Onze camping ligt in een unieke natuurlijke omgeving in het hart van de natuur in de Vendée en belooft u een fantastische vakantie.

Duik met plezier in het verwarmde lagunezwembad, het zwembad en het overdekte verwarmde binnenzwembad. Veel plezier op de 4 waterglijbanen, de rivier met boeien en het peuterbad voor de kleintjes aqua-ludiek. Ontspan in de hot tubs en zonnebaden rond het waterpark.

Camping emplacement tente en Vendee

Als het essentieel is om uw batterijen op te laden, kijken we ernaar uit u te ontmoeten op Camping Le Domaine de l’Orée. Neem contact met ons op op 02 51 33 10 59 of stuur ons een e-mail op loree@free.fr, Als het essentieel is om je batterijen op te laden, kijken we ernaar uit u te ontmoeten op Camping Le Domaine de l’Orée. Neem contact met ons op op 02 51 33 10 59 of stuur ons een e-mail op!