Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kampeerclub kinderen Les Sables d’Olonne

De camping staat bekend als het Domaine de l’Orée in Les Sables d’Olonne, het is een paradijs voor kinderen. De camping en zijn teams doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw peuters een onvergetelijke vakantie doorbrengen en dat ze niet de hele dag in uw benen zitten. Ze zullen plezier kunnen hebben in de kinderclub elke dag open, ’s morgens en’ s middags. De animators bieden kinderen verschillende en gevarieerde activiteiten om aan het grootste aantal te voldoen.

pataugeoire pour le club enfant au camping 85
Vergeet niet om uw kinderen te registreren, de miniclub is uiteraard gratis. Dit is een geweldige manier om vrienden van hun leeftijd te maken. Kinderen zullen ook plezier hebben op de opblaasbare structuren die voor hen beschikbaar zijn. Maar ze zullen ook toegang hebben tot de verschillende speeltuinen, zoals de multisportterrein, de petanquebaan, de speelkamer …

paradis des enfants au camping aux Sables d'Olonne

Maar de favoriete plek van kinderen is het watergebied! Als ze daar hun dagen konden doorbrengen. Het waterpark Domaine de l’Orée is bijzonder goed uitgerust. Er is een lagune en een verwarmd buitenzwembad, evenals een verwarmd binnenbad. Voor de sensatiezoekers is er een rivier met boeien, vier waterglijbanen en een speels peuterbad. Ik weet zeker dat het niet alleen kinderen zijn die plezier zullen hebben.

espace aquatique du camping avec club enfant

Voor een gezinsvakantie op deze camping met kinderclub in Les Sables d’Olonne, neemt u gewoon telefonisch contact op met het team van de camping op 02 51 33 10 59 of per mail naar  loree@free.fr. Het team zal je zo snel mogelijk antwoorden.