Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping Club Vendée

Van natuurlijke kampeerterreinen tot campingclubs in de Vendée, er is voor elk wat wils; Of u nu op zoek bent naar rust, een Zen Attitude-liefhebber, of in tegendeel dat u een onverbeterlijke nachtbraker bent, die houdt van levendige avonden en allerlei soorten amusement, u zult in Vendée alles vinden dat u zal plezieren.

Camping Club en Vendée

In het Domaine de L’Orée, op onze 4-sterrencamping in Les Sables d’Olonne, vindt u een interessant compromis. Inderdaad, de wilde en natuurlijke omgeving waarin onze camping ligt, moedigt natuurliefhebbers aan om naar ons toe te komen om te ontspannen, te genieten van de eenvoudige geneugten van het nietsdoen of het strand (directe toegang geeft u toegang tot het strand) te voet). Anderen, zelfs als ze de omgeving waarin ze hun tenten plaatsen waarderen, waarderen het liefst de uitrusting die alleen een campingclub in Vendee zoals de onze hen kan bieden. Ze vinden het leuk om te genieten van het skiën op een van onze dia’s, deelnemen aan sporttoernooien die worden begeleid door ervaren animators, of swingen op het ritme van het drummen tijdens de vele avonden die we organiseren.

Camping Club 4 étoiles en Vendee

In onze campingclub Vendée willen we het grootste aantal behagen, het is om deze reden dat we niets hebben verwaarloosd; de natuur vormt de kern van al onze zorgen en het behoud ervan is een must, terwijl de kwaliteit van onze faciliteiten en apparatuur aan al uw eisen moet voldoen.

Als u meer informatie wenst, kunt u onze website bezoeken www.l-oree.com of bel ons op 02 51 33 10 59.