Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping aan zee in de Vendée

Je hebt besloten om de horizon te veranderen, af te zetten, te trouwen in de richting van de Vendée, deze afdeling met duizend-en-één facetten, die steeds meer bezoekers verleidt dankzij zijn dynamiek en weelderige landschappen, en je hebt het gezien . Je zult zeker geen spijt hebben van je keuze, alleen moet je de hoststructuur vinden, een gezellig nest waarin je je bagage kwijt kunt.

Plage de Sauveterre Vendée

Als u op zoek bent naar een camping aan zee in de Vendée, hebben we verschillende suggesties, maar één daarvan trok onze aandacht. Dit is het Domaine de l’Orée, een 4-sterrencamping in Sables d’Olonne en heeft veel voordelen.

In feite, naast een camping aan de kust in de Vendée, ligt dit buitenhotel aan het begin van de mooiste fietspaden in de Vendée en heeft het een adembenemend watergebied (rivierboei 90 meter, verschillende glijbanen, overdekt zwembad, peuterbad …). Dit is niet alles, want u zult genieten van de rustige sfeer en zonder liefde de vriendelijkheid van het personeel proeven; Ja, als u op deze camping aan zee verblijft, zult u zeker een onvergetelijke vakantie beleven.

Bord de mer Vendée

Dus als u wordt verleid door een vakantie op het Domaine de l’Orée, nodigen wij u uit om hun website te bezoeken www.l-oree.com  en reserveer nu online. Als u documentatie wilt verkrijgen of meer informatie wilt, kunt u contact met hen opnemen via 02 51 33 10 59.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info