Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met staanplaatsen in de Vendée

Terwijl openluchthotels de afgelopen jaren een ongekende groei hebben doorgemaakt, heeft de economische crisis het gedrag en de gewoonten van consumenten beïnvloed. Vandaag zien we een terugkeer naar “traditionele” kamperen. Sterker nog, steeds meer mensen zoeken campings met locaties in de Vendée om hun quechuas en een vakantie dichter bij de natuur te planten. Dus ja, de crisis verklaart voor een deel deze “thuiskomst”, omdat deze vakantiemodus minder duur is, maar we voelen ons in sommigen ook de wens om bepaalde waarden te vinden, waardoor tijd wordt vrijgemaakt voor een verblijf in de materialistische omgeving.

Camping avec emplacement

Op het Domaine de l’Orée, een 4-sterrencamping in Les Sables d’Olonne, vindt u ruime staanplaatsen, een zeldzaamheid in de Vendée. Eenmaal goed geïnstalleerd, kunt u genieten van al onze apparatuur, een opmerkelijk zwemparadijs (rivier met boeien van 90 m, glijbanen, binnenzwembad, peuterbad …), een snackbar voor maaltijden en Geniet van heerlijke cocktails en vooral … U zult onze bevoorrechte locatie waarderen, aangezien we ons aan het begin van de fietspaden bevinden en u ook de mogelijkheid heeft om direct toegang te hebben tot het strand.

Emplacements spacieux en Vendée

Dus als u een fan bent van traditionele kamperen, bent u op zoek naar een camping met locaties in de Vendée, boek nu uw verblijf op het Domaine de l’Orée door direct naar hun website te gaan www.l-oree.com of door het volgende nummer te kiezen : 02 51 33 10 59.