Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met directe toegang tot het strand in de Vendée

Terwijl de Vendée bekend staat om de schoonheid van deze stranden, waarvan de meeste kunnen claimen de blauwe vlag te hijsen, een label dat indien nodig getuigt van de kwaliteit van deze wateren, is het verrassend dat we maar heel weinig campings vinden eindelijk die directe toegang hebben tot het strand in Vendée.

Voor iedereen die ervan profiteert, is een essentiële troef en uiteraard is het belangrijk dat hun communicatie draait om dit belangrijke probleem. Want ja, als we deze klanten uitleggen dat ze de mogelijkheid krijgen om de auto in de “garage” te laten en naar het strand te lopen, is dit een ongelooflijke kans, een voorrecht die bijna alles aan het toeval te danken heeft.

Camping avec acces direct plage

Onze gastorganisatie, het Domaine de L’orée, is een van die campings met directe toegang tot het strand in de Vendée, die niet alleen op zijn vermogen rustte; inderdaad, we wilden onze structuur ontwikkelen, onze diensten verbeteren, innoveren (getuige zijn van de rivierboei, nieuwigheid 2015) … Verras onze trouwste klanten, wek de nieuwsgierigheid op van hen die ons niet kennen … Dat is het wat ons drijft, wat ons elke dag motiveert, omdat onze mooiste beloning wordt weergegeven op je lachende en ontspannen gezichten.

Camping Vendée acces plage

Hoewel het waar is dat een camping met directe toegang tot het strand in Vendée een voorsprong heeft op zijn concurrenten, is dit niet genoeg om een vleiende reputatie te smeden en nog minder om het succes van zo’n structuur. U vindt bovendien op onze internet site www.l-oree.nl alle informatie die u nodig heeft om uw verblijf te organiseren. U kunt ons ook bellen op +33 (0) 2 51 33 10 59 voor meer informatie over activiteiten of activiteiten die we op de camping organiseren.