Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4-sterren camping in de buurt van het strand van de Vendée

Deze zomer hebben we besloten om naar vriendinnen in Vendée te gaan! We laten de kinderen over aan de echtgenoten en we zijn het erover eens dat we een paar dagen geluk zullen hebben en plezier hebben. Door nadelen hebben we allemaal hetzelfde verlangen, we willen verblijven in een 4-sterrencamping in de buurt van het strand.

Camping proche de la plage et des Sables d'Olonne

Het programma is al duidelijk, duidelijk en precies: rust, kalmte en nietsdoen! Dus wat is er beter dan het strand? Vind jezelf aan de rand van de oceaan, hoor het geluid van de golven, voeten begraven in het zand en heet om de wereld opnieuw te doen tussen vrienden. Dat is het, we hebben uiteindelijk niet veel nodig. Daarom hebben we besloten om deze paar dagen op de camping Domaine de l’Orée te boeken. Het is een 4-sterrencamping aan het strand in de Vendée, die in alle opzichten aan onze verwachtingen beantwoordt.

Plage Vendée

Het kost ons maar een paar minuten om onze tenen te vinden om onze kleur op het strand te perfectioneren. En we hoeven niet te rijden omdat er maar 1500 meter te gaan is tussen de camping en het strand directe toegang door een pad in de schaduw met pijnbomen.

Proche plage Vendée

Ik heb het gevoel dat dit verblijf ons zal vullen. Tussen rust en kleine expedities om de omgeving van de camping te ontdekken. Want ja, we zullen ons moeten wagen om deVendée.

De keuze is enorm, tussen badplaatsen zoals Les Sables d’Olonne, Saint Gilles Croix de Vie en Saint Jean de Monts. Of de eilanden, of het nu Noirmoutier of het Ile d’Yeu is. Ik kan alleen maar zeggen dat op elke plaats die we kiezen om te gaan, er een strand zal zijn! Dit is echt het doel van onze vakantie !!! Eén ding is zeker, we zullen genieten van deze 4-sterrencamping vlakbij het strand en de Vendée!

– Sophie’s verhaal –