Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4-sterren camping nabij de zee van de Vendée

Ontdek onze 4-sterrencamping aan zee in Vendée, ideaal gelegen nabij de Sables d’Olonne met directe toegang tot het strand van Sauveterre.

camping proche mer plage de sauveterre en vendée

Onze camping biedt alle diensten van een 4-sterrencamping met de zeebonus, voor zeevakanties en tonic, een prachtig zwembad met verwarmd lagunezwembad, een verwarmd binnenzwembad, een heel leuk peuterbad voor je kinderen, een rivierboei en dia’s! Dit waterpark is echt uitzonderlijk bij de zee en vooral in de regio Les Sables d’Olonne. Dus ontdek het zonder te wachten.

pistes cyclables en bord de mer près du camping de l'Orée

Na een goede dag op het strand, omdat u te voet de zee te voet bent, wat ook een ontspannen vakantie mogelijk maakt, omdat u uw auto tijdens uw verblijf kunt achterlaten, zult u ook genieten van onze vele activiteiten, onze kinderclub (juli-augustus) en zal worden verleid door de vriendelijkheid en beschikbaarheid van ons team.

De ideale locatie van onze 4-sterrencamping in de Vendée, het dichtst bij de zee, stelt u in staat om langs de zee te wandelen en de rijkdom van onze Vendée-kustlijn te ontdekken, zijn lange zandstranden, omzoomd door een prachtig dennenbos. Het fietspad langs de zee bij de camping laat je ook toe om door de Vendée te fietsen, een andere manier om tijdens je verblijf in contact te komen met de natuur.

le camping 4 étoiles proche mer en Vendée

We bieden een scala aan huuraccommodaties voor 4 tot 8 personen en kampeerplaatsen met of zonder privéfaciliteiten voor uw comfort. Een pluspunt voor een comfortabele vakantie ter waarde van een sterrencamping in Vendée.

la foret longeant la mer près du camping 4 étoiles

Wacht niet langer, neem contact op met ons team d’accueil wie zal u informeren en u alle nuttige informatie geven voor uw verblijf op onze 4-sterrencamping vlakbij de zee in de gemeente Sables d’Olonne in de Vendée.