Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4-sterren camping verwarmd overdekt zwembad

Als we op vakantie gaan, willen we de geest vrijlaten. Wilt u niet naar rechts of links rennen om het brood of de zee te halen als u nu wilt zwemmen. Dat is waarom we altijd op zoek zijn naar een 4-sterren hotel. En omdat we dankzij onze jonge kinderen vrij flexibel zijn in de vertrekdatum, kiezen we altijd voor een camping met verwarmd binnenzwembad, dus ongeacht het seizoen zijn we stil.

Piscine couverte et chauffée

Dit jaar probeerden we Camping Domaine de l’Oree in Les Sables d’Olonne in Vendee. Het was een primeur en we werden niet teleurgesteld! Deze 4-sterren camping heeft onze verwachtingen waargemaakt en het verwarmde binnenzwembad is voortreffelijk! Maar ik moet u eerst vertellen over de sfeer van het etablissement. We werden hartelijk verwelkomd, voordat we onze huur comfortabel en volledig uitgerust konden ontdekken. Vervolgens verwennen de animators ons, werden we getrakteerd op een programma ter waarde van een 4 sterren tijdens al het verblijf!

Camping piscine couverte

De kleintjes wisten niet waar ze moesten lopen tussen de glijbanen, de rivier met boeien en vooral de speels kinderbadje die grenst aan de binnenzwembad. Ze explodeerden in dit aquatisch universum van 180 m² inclusief 75 m² baden met dieren, de piraat en de angstaanjagende krokodil!

Pataugeoire couverte et chauffée

Ondertussen waren we aan het ontspannen in het verwarmde binnenzwembad. En voor meer sportieve momenten hadden we de keuze tussen: aquafun, aquazumba, waterpolo, … veel sporten waardoor we konden genieten van de prachtige waterruimte van deze 4-sterrencamping. Eén ding is zeker, deze feestdagen zullen in onze herinneringen blijven hangen en we zijn al van plan terug te keren!

– Verhaal van de K. familie –

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info