Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4-sterren camping Les Sables d’Olonne

We worden steeds veeleisender. Onmogelijk om te kiezen tussen de droomlocatie, het enorme waterpark en kwaliteitsaccommodatie, we willen alles! En we willen het voor een redelijke prijs. We zouden kunnen zeggen dat een goedkope 4-sterren camping aan de Sables d’Olonne er niet is en toch!

plage proche du camping Domaine de l'Orée

We brachten onze laatste vakantie door op Camping Domaine de l’Oree, en als ik je vertel dat het een goedkope 4-sterrencamping is op Les Sables d’Olonne, dan geloof je me niet? Nou ja, als!

Dus om de kosten van de vakantie te verminderen, hadden we een locatie kunnen huren omdat ze afgebakend zijn, erg ruim, maar toch hebben we besloten om onszelf te behandelen door te kiezen voor een stacaravan dank aan speciale aanbieding. We kozen voor het aanbod “21 nachten geboekt = 7 nachten aangeboden”, of 3 weken voor de prijs van 2, stel je je voor?!?

Location mobil-home

Deze drie weken vakantie op deze 4-sterrencamping in de regio Sables d’Olonne zijn slechts puur geluk geweest! We konden de tijd nemen om de ochtendochtenden door te brengen, genieten van onze maaltijden op ons zonnige terras, een duik nemen in het aquatische gebied van 3.000 m², het bospad nemen om direct naar het strand te gaan, en ontdek les Sables d’Olonne en zijn omgeving … zonder te haasten!

les Sables d'Olonne

Deze reis was een van de mooiste van ons leven. We hebben geweldige momenten met het gezin gedeeld en het heeft ons het grootste goed gedaan. Bovendien weten we al waar we volgend jaar naartoe gaan: hier natuurlijk! We hebben zojuist onze reservering online gemaakt, het is snel en gemakkelijk, en we zullen dezelfde stacaravan hebben, het team is heel schattig.

– Verhaal van een betoverde familie –