Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4-sterren camping aan zee Les Sables d’Olonne

De camping “Domaine de l’Orée” is een 4-sterrencamping aan de zee in Les Sables d’Olonne. U zult een ontspannen verblijf doorbrengen in deze rustige camping in het hart van weelderig groen.

plage proche du camping Domaine de l'Orée

Het is een ideale camping voor familievakanties. Uw kleintjes hebben geen tijd om zich te vervelen in deze camping waar kinderen in de schijnwerpers staan. Elke ochtend en elke middag verwelkomt de miniclub uw kinderen voor activiteiten en activiteiten die speciaal voor hen zijn gemaakt. Het is een geweldige manier voor hen om plezier te hebben en gemakkelijk vrienden te maken. Ze zullen kunnen profiteren van alle structuren die de camping voorstelt: speeltuin, glijbanen, speelruimte, opblaasbare spelen …

espace aquatique du camping en bord de mer

Geniet van de nabijheid van de 4-sterrencamping aan de kust van Les Sables d’Olonne om te zonnebaden in de zon van de Vendée of om te zwemmen in de Atlantische Oceaan. U kunt ook een bezoek brengen aan de charmante badplaats Les Sables d’Olonne. Het staat bekend om zijn mooie en grote zandstrand. Tijdens uw wandeling door de verkeersvrije straten zult u de prachtige villa’s van de negentiende eeuw ontdekken

bord de mer proche du camping des sables d'Olonne

Andere badplaatsen om te bezoeken rond de camping, ze zijn allemaal mooi als elkaar: Brétignolles sur Mer, Saint Gilles Cross of Life, Noirmoutier, Ile d’Yeu … U zult niet teleurgesteld zijn over de reis.

Om uw verblijf op de 4-sterrencamping aan zee in Les Sables d’Olonne te boeken, kunt u contact opnemen met de camping Le Domaine de l’Orée op het nummer 02 51 33 10 59 of per post : loree@free.fr. Het campingteam informeert u graag en beantwoordt al uw vragen.