Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4-sterren camping Les Sables d’Olonne

Domaine de l’Orée is een 4-sterrencamping met entertainment in Les Sables d’Olonne. Wordt ingedeeld 4 sterren, het etablissement biedt vele diensten en faciliteiten aan haar klanten. Je zult het inderdaad vinden: een watergebied met een verwarmde lagune, een buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad. Als aanvulling op het geheel biedt de camping ook een peuterbad voor de kleintjes, glijbanen en een rivier met boeien. Wat onvergetelijke momenten met familie door te brengen. Soms, in de euforie van het gaan op vakantie, is het mogelijk dat we dingen vergeten, vindt u alles wat nodig is op de mini-markt van de camping.

animations piscine au camping en Vendée

Op deze 4-sterrencamping in Les Sables d’Olonne kunt u ook genieten van entertainment overdag en ’s avonds. De teams stellen alles in het werk om u animaties te bieden die uw hele gezin zullen plezieren.

équipes d'animations du camping aux Sables d'Olonne

Naast de vele dingen om te doen en te zien op de camping, mag u het prachtige landschap van de Vendée niet missen. Neem de fietspaden rond de camping en ga aan de Atlantische kust. Geniet van het mooie weer om je handdoek aan het water te leggen en te zonnebaden in de Vendéen-zon met je voeten begraven in het warme zand. Een klimaat dat bevorderlijk is voor ontspanning en nietsdoen.

animation pot d'accueil au camping en Vendée

U zult maar één wens hebben, om in de zomer te zijn om weer van deze camping te kunnen genieten. Doe net zoveel vakantiegangers en boek uw vakantie op deze 4-sterrencamping met animatie in Les Sables d’Olonne. Voor dat niets meer eenvoudig, je hoeft alleen maar contact op te nemen met de teams van de camping op 02 51 33 10 59 of per mail op loree@free.fr.