Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Campingbeoordeling Vendée

Ga voor de eerste keer op vakantie op een camping in Vendée zonder de beoordelingen voor vertrek te bekijken, het is een beetje alsof je naar het strand gaat zonder je badpak of zonnescherm te plannen! Eindelijk is dit alleen mijn mening. Ons volgende verblijf zal de regel niet overtreden. Alvorens dit etablissement te selecteren, hebben we uitgebreid met elkaar vergeleken en dankzij de meningen die op de gespecialiseerde sites zijn gelezen, hebben we snel voor de camping gekozen le Domaine de l’Orée.

Le camping le Domaine de l'Orée en Vendée récolte de très bon avis

Deze 4-sterrencamping aan de kust in de Vendée oogst meer dan gunstige beoordelingen. Met een rating van 8.23 / 10 op camping2be hebben ze in 2017 zelfs een Award ontvangen. Ik vertrouw hen des te meer avis omdat ze gecertificeerd zijn, dat wil zeggen gekoppeld aan een reservering, kunnen we niet spontaan een mening uitbrengen zonder een voet in de structuur te zetten.

Les avis disent de ce camping en Vendée qu'il est génial !

De camping Domaine de l’Orée ligt in een klein hoekje van het paradijs: op 1500 m van het strand van Sauveterre (een strand van fijn zand dat ook bekend staat om zijn golven) dat toegankelijk is via een directe toegang, aan de rand van een bos 1000 hectare en dichtbij vele fietspaden. De uitzonderlijke locatie zou genoeg zijn om vakantiegangers te plezieren, maar nee. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt de camping een waterruimte die de hele familie zal vullen, kwaliteitsaccommodatie, standplaatsen met privé sanitair, animatie in juli-augustus, …

Les avis parlent beaucoup de l'espace aquatique de ce camping en Vendée

We zullen daarom al deze meningen vertrouwen en direct boeken en ligne. We kunnen niet wachten om onze volgende vakantie daar door te brengen. De kinderen hebben ook gekletst op Mumphrey, de mascotte van de camping. Eenmaal thuis, zal ik met plezier een mening achterlaten over de camping, waardoor we een onvergetelijk verblijf in de Vendée hebben doorgebracht.

– Verhaal van Marie R. –

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info