Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Mooiste campings Vendée

Het departement Vendée trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het landschap van ansichtkaarten, de lange zandvlaktes, het wilde karakter van het eiland Yeu, de zachtheid en de kalmte van het moeras van Poitevin, de fantastische parken van bezienswaardigheden, met name die van Puy du Fou die het opperste onderscheid ontving ( uitgeroepen tot beste pretpark ter wereld), parken en musea die de bloeiende geschiedenis van dit gebied volgen, alles wekt hier nieuwsgierigheid en natuurlijk laat deze afdeling niemand onverschillig.

Carte activités proche camping Vendée
Dus, als u dit land ook op een van de mooiste campings in de Vendée wilt ontdekken, neem dan de tijd om deze paar regels te lezen, misschien helpen ze u bij het maken van de juiste keuze. We hebben de Vendée verkend, zijn wegen doorkruist, gekampeerd op prachtige plaatsen, dus we willen dat je onze ervaring deelt.

Port des Sables d'Olonne

Als het moeilijk voor ons is om een ranking te maken, en om die te kiezen die de mooiste camping in de Vendée is, heeft het Domaine de l’Orée, gelegen in Les Sables d’Olonne, nog steeds onze aandacht getrokken. De bevoorrechte locatie, omdat het dicht bij fietspaden ligt en ook directe toegang tot het strand biedt, maakt het een bijzonder interessant ankerpunt.

Zijn aquatische ruimte waardig een Aqualand en zijn beboste kader verleidde ons ook veel; in onze ogen is er geen twijfel dat het een van de mooiste campings in de Vendée.

Espace aquatique plus beaux camping de Vendée

Om uzelf te overtuigen, neemt u gewoon een kijkje op hun website www.l-oree.com tenzij je ze liever belt 02 51 33 10 59.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info