Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Manege Les Sables d’Olonne

Als we de badplaats Les Sables d’Olonne voor onze vakantie willen bereiken, denken we aan de wilde kustlijn, de prachtige stranden die de reputatie van onze afdeling vormen, we denken aan de nautische activiteiten waar de meest sensatiezoekers van dromen. om je te verwennen, kun je welverdiende momenten van ontspanning of familiewandelingen voorstellen, op de fietspaden die de Vendee doorkruisen … We dromen er gewoon van te leven op het ritme van de natuur, wakker te worden met het zingen van vogels, te delen met zijn kinderen deze momenten van geluk …
camping proche de la la Plage des Sables d'Olonne
Maar vele andere activiteiten waar u niet aan hebt gedacht, zullen u worden aangeboden, en inderdaad op een steenworp afstand van onze viersterrencamping “Domaine de l’Orée“, vindt u bijvoorbeeld het manegecentrum van Les Sables d’Olonne. .
Je kunt je kinderen bijvoorbeeld laten kennismaken met paardrijden en het bewustzijn van deze wereld vergroten door ponyrijden aan te bieden, je kunt er zeker van zijn dat ze blij zullen zijn. Voor de vooraanstaande ruiters zal het manegecentrum van Les Sables d’Olonne u voorstellen om de geneugten van een galop op het strand te ontdekken, om u te herinneren aan de goede herinnering aan de romantiek en de passie, om u vrij te voelen.
centre équestre aux sables d'olonne proche de notre camping
Naast de vele activiteiten die op onze camping beschikbaar zijn, is het vinden van een manege in Sables d’Olonne, op slechts een steenworp afstand van uw basis, een aanzienlijke troef, dus aarzel niet pas als tweede en sluit u aan bij het Domaine de l’Orée om uw vakantie al uw verwachtingen te laten overtreffen.
Voor meer informatie kunt u onze site raadplegen www.l-oree.com of bel ons op 02 51 33 10 59.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info