Offerte aanvraag

Online reserveren
ulm les sables d'olonne

100% ADRENALINE DAG IN MICROLIGHT

Niet ver van uw camping het Domaine de l’Orée, ontsnap en vlieg in het microlight. Trakteer jezelf op een moment van plezier en ontsnapping, in de lucht.

plage des sables d'olonne

Een beetje ontspanning in de ochtend

Begin aan het begin van de dag met een korte wandeling over de Sables d’Olonne. Ga zitten in een van de cafés aan deze promenade zoals de Pierrot bijvoorbeeld en geniet van een warm of koud drankje, met een prachtig uitzicht op zee voor je.

Ga daarna even naar beneden en zet je voeten in het fijne zand van het grote strand. Ontdek de rust van de plek in de ochtend, voel de lichte bries op je gezicht.

Gegarandeerde sensaties in Les Sables d’Olonne

Na deze wandeling gaan we naar wat meer sensaties! Plaats het microlight! Of je het nu nog nooit hebt gedaan of eraan gewend bent, we hebben je gedekt.

Jong en oud, kom en zie de Vendée-kust zoals je die nog nooit hebt gezien met Vendée Paramotor. Tussen Saint Gilles en Talmont Saint Hilaire volg je de kust om landschappen te ontdekken die allemaal verbazingwekkender zijn dan de andere.

Praktische info:

  • van 6 tot 99 jaar
  • toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Maximaal 110 kg

Prijzen:

  • Tussen 130 € en 365 € gedurende een duur van 25 minuten tot 2u00.
  • Fotopakket beschikbaar op 50 €.
aerienne les sables d'olonne

Na deze vlucht is het niet gemakkelijk om naar de aarde te gaan. Maar het is lunchtijd, dus laten we iets te eten zoeken. Op slechts 10 minuten rijden van waar u zich bevindt, vindt u restaurant Nonna in Les Sables d’Olonne. De Italiaanse keuken zal je smaakpapillen verrassen, dat garandeer ik! U vindt stukken vlees, Italiaanse gerechten zoals houtgestookte pizza’s of gegratineerde lasagne, allemaal in een warme sfeer.

En probeer voor een 100% adrenaline-alternatief het casino des Sables d’Olonne. Je kunt daar eerst lunchen en dan de hele middag de kans geven om je te vergezellen naar de wedstrijden.

( spelen brengt risico’s met zich mee, geen minderjarigen )

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info