Offerte aanvraag

Online reserveren
ulm les sables d'olonne

100% ADRENALINE DAG IN MICROLIGHT

Niet ver van het Domaine de l’Orée**** kun je er even helemaal tussenuit en de lucht in met een ultralight. Gun jezelf een moment van plezier en ontsnapping in de lucht.

Gegarandeerde sensaties in Les Sables d’Olonne

Of je nu nog nooit in een ultralicht vliegtuig hebt gevlogen of er al vaker mee hebt gevlogen, wij hebben iets voor jou.

Jong en oud, kom de kust van de Vendée bekijken zoals je hem nog nooit hebt gezien met Vendée Paramoteur. Tussen Saint-Gilles-Croix-de-Vie en Talmont-Saint-Hilaire vlieg je langs de kust om landschappen te ontdekken die de ene verbazingwekkender zijn dan de andere, met de maatschappij “ULM Vendée Paramoteur”.

Praktische info:

  • Van 6 tot 99 jaar
  • Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Maximaal 110 kg

Prijzen:

  • Tussen 130 € en 365 € gedurende een duur van 25 minuten tot 2u00.
  • Fotopakket beschikbaar op 50 €.
aerienne les sables d'olonne

Na die vlucht is het niet makkelijk om weer met beide benen op de grond te komen. Maar het is lunchtijd, dus laten we op zoek gaan naar iets te eten. Op slechts 10 minuten rijden van waar je bent, vind je het restaurant ‘Nonna’ in Les Sables d’Olonne. De Italiaanse keuken zal je smaakpapillen verrukken, dat garandeer ik je! Je vindt er vleesgerechten, Italiaanse gerechten zoals houtovenpizza’s en gegratineerde lasagne, allemaal in een warme en vriendelijke sfeer.

En voor een 100% adrenaline alternatief kun je het Casino des Sables d’Olonne proberen. Je kunt daar eerst lunchen en je dan de hele middag laten meeslepen door de kansspelen.

(Gokken is riskant, minderjarigen zijn niet toegestaan)